Koruna mesiace

recenze

Koruna mesiaca (2023) 4 z 5 / vendy6619
Koruna mesiaca

Tahle kniha mě díky nádherné obálce zaujala hned na první pohled! Proto moc děkuji autorce za spolupráci a zaslání knihy.

V příběhu se dostáváme k elfce Lele. Má se stát třetí manželkou mocného elfa, který chce od ni pouze jediné. Syna! A Lele chce uzavřít dohodu.

Co musím pochválit je čtivost. Navíc krátké kapitoly, které já moc ráda! Akorát vám knížka vydrží na jedno odpoledne maximálně, protože nepůjde odložit.
Autorka opravdu ví jak napsat poutavou knížku i když nemá tolik stránek kolik by si zasloužila cizi je velká škoda! Právě kvůli tomu jak je krátká si člověk nemůže udělat velký obrázek o postavách nebo k nim najít nějaký vztah.
Co ještě mi dělalo problém je zorientovat se ve některých částech fungování světa ve kterém se příběh odehrával, ale to možná jen tím, že mi něco uniklo. Vůbec to nemělo vliv na příběh samotný.
Líbilo se mi, že si autorka uměla pohrát z postavami a jejich vztahy a taky jsem se dočkala několika překvapivých plot twistů.

A také musím pochválit několik knižních tropů, které sem autorka zařadila. V tomhle směru nemám absolutně co vytknout.

Takže pokud vás baví erotikou nabitá knížka plna elfů, magie a tajemství… určitě se po Koruně mesiace mrknete! Co chcete vlastně víc! Je tam všechno co se do skvělé fantasy hodí!

Komentáře (0)

Přidat komentář