Kapitální podfuk

recenze

Kapitální podfuk (2023) 1 z 5 / renulka16
Kapitální podfuk

Pulzující napětí, originální akční scény, absurdně vtipné situace a hlášky a dostatek dějových zvratů, které čtenáři zamotají hlavu, dělají z této knihy povinnou četbu pro milovníky adrenalinových detektivek říznutých černým humorem bratří Coenů.

Když jsem si tuto knihu vybírala, dlouho jsem váhala, zda si ji přečíst nebo raději ne. Nakonec mě zlákala anotace, která mi slibovala humornou detektivku - vlastně dokonce adrenalinovou.
Jenže v tomto případě byla však anotace asi nejlépe napsaná na celé knize. Měla jsem zůstat u mé intuice, která mi říkala, že toto nebude to pravé ořechové...

Za mě nudný příběh, který byl možná až dost překombinovaný a zmiňovaný humor měl asi zrovna pauzu, když pan autor tuto knihu psal.
Samotný námět knihy mi zkrátka nesedl. Přišlo mi, že autor neví úplně co přesně psát, jestli tedy detektivku nebo příběh o umění. A nebo příběh, kdy to splácá celý dohromady a ve finále je to jedna velká tragédie.

Za sebe tedy bohužel knihu nedoporučuji...


Kapitální podfuk Kapitální podfuk Josh Haven

Když je afghánský veterán Matt Kubelsky podmínečně propuštěn z federálního nápravného ústavu, překvapí ho, že na něj na parkovišti čeká jeho bývalá přítelkyně Kelly Haggertyová, kterou dvacet let neviděl. Během doby, kdy byl Matt... více


Komentáře (0)

Přidat komentář