Jak si zamilovat Vánoce

recenze

Jak si zamilovat Vánoce (2020) 4 z 5 / vendy6619
Jak si zamilovat Vánoce

V tomto příběhu se dostáváme Emmie, která zbožňuje Vánoce tak jako nikdo jiný a ráda je slaví. Snaží se pro ní a pro jejího přítele uspořádat nádherné prožití vánočních svátků, ale přesně jak to dopadá v romantických filmech všechno má svůj důvod.
Tohle přesně tak naivní a klišé jak jsem si myslela, ale je to zároveň přesně tak kouzelné a romantické jak jsem doufala. Tento příběh vlastně nenabízí vůbec nic nového, ale stále vás okamžitě do děje A máte chuť se podívat všude kam naše hlavní hrdinka. Prochází se určitým životní obdobím, ale to nic nemění na tom, že Vánoce jsou pro ní svátky klidu a míru a zároveň lásky, porozumění, naděje a štěstí.
V tomhle příběhu na vás úžasně když ne vánoční atmosféra, zvyky, které máme všichni rádi a možná také objevíte ty které byste chtěli zažít.
V tomhle příběhu ve finále už od začátku víme jak skončí. Což nic nemění na tom, že tenhle příběh čteme s úsměvem a culíme se o něj jak malé děti.
Tenhle příběh je přesně o tom jaké Vánoce jsou úžasné a o tom, že vždy záleží na rodině, kterou máme u sebe a díky kterým jsou svátky okolo Vánoc a Vánoce samotné krásné.

Tuhle knihu rozhodně doporučuji jak s vánočními předvánočním čase A doufám, že se k ní v budoucnu jednou vrátím protože hlavní hrdinka ať naivní my velice přirostla k srdci stejně jako hlavní hrdina sám. A samozřejmě i celá vánoční píská ve které se příběh odehrává.

Za knihu moc děkuji nakladatelství Albatros a nakladatelství Baronet.

Komentáře (0)

Přidat komentář