Zlomená láska přehled

Zlomená láska https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/490230/bmid_zlomena-laska-5it-490230.jpg 4 123 123

Zatracená láska série

< 2. díl >

Jeho pečlivě skrývaná tajemství začínají vyplouvat na povrch. Bude ho i přesto dál milovat? Pokračování romance Zatracená láska. Anna a Maddox překonali nedůvěru okolí i nesouhlas Anniných rodičů a konečně tvoří oficiální pár. Místo toho, aby si užívali šťastné chvilky, jejich vztah balancuje na hraně. Maddox si dává za vinu tragické události uplynulých dní. Anna se cítí odmítaná a nejistá, navíc ji trápí Maddoxova temná minulost. Na povrch totiž začnou vyplouvat další pečlivě skrývaná tajemství, která ohrožují víc než jen jejich vztah…... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zlomená láska. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (27)

TaronaBirk
14.01.2024 5 z 5

Už první díl jsem si zamilovala, ale druhý se mi četl ještě lépe. Již se tolik neopakovaly rozhovory, jako v prvním díle.
Anna je konečně vyspělejší, má svou hlavu a nenechá si nic líbit. Dokáže se postavit otci i Maddoxovi.
Maddoxe jsem si zamilovala, jakože úplně :D Ty jeho vtipy miluju. V tomto díle jsme se toho hodně dozvěděli i o jeho minulosti.
Celkově knihu hodnotím velice kladně, byla čtivá. Dokázala jsem se vžít do hlavních postav a celý příběh s nimi prožívala. Ten konec mě hodně překvapil a už se nemůžu dočkat, až si přečtu další (a bohužel poslední) díl.
Autorka je moc šikovná a určitě si přečtu i další její knihy.

Literabook
24.10.2023 2 z 5

V tomto díle je Anna konečně více dospělá. I když ty její nápady jsou někdy na 13 let. Maddox je naštěstí větší drsňák a vypluje tady na povrch i jeho minulost a tajemství. I tak ale nemůžu hodnotit líp, protože se příběh v podstatě ani moc neposunul.


michaelakoc
15.06.2023 3 z 5

Dnes v noci dočteno. Je zajímavé, že zde na DK má 2. díl vyšší hodnocení jak díl 1., ale já to mám naopak, určitě se mi více líbil 1. díl. Uvidím, co 3., který jsem hned začala číst, pak ráda hodnotím jako celek.

"Proč nechceš, abych tě opustila, ale děláš vše pro to, abych to udělala?" Tak asi touto citací bych definovala celý 2. díl. Maddox mě zde vytáčel od začátku až do konce a nepomohly ani kapitoly z jeho pohledu.

Já pochopila na začátku, co ho trápí a jak se to snaží řešit, ale pak už dělal věci a vytvářel situace, které se netýkaly Emily a toho, co se mu honí v hlavě. Anna s ním měla obrovskou trpělivost a já bych se s ním rozešla v momentě, kdy byla ta party u něj doma a hráli Nikdy jsem ..., to byla poslední kapka a tam bych mu už neodpustila. A všichni víme, jak to dopadlo.

Závěrečné události byly drsné, ale s ohledem na minulost s Chadem a Giou se dalo čekat, že se něco podobného stane. Nevěděla jsem, co přesně, ale tragédii jsem čekala.

Nechci teď ještě dělat žádné definitivní závěry a počkám si, co přinese 3. díl. Jsem otevřená všemu, když to bude mít rozumné opodstatnění.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (3. týden)

16.01.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zlomená láska v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených163x
ve Čtenářské výzvě10x
v Doporučených15x
v Knihotéce182x
v Chystám se číst105x
v Chci si koupit28x
v dalších seznamech6x