Život bez princov přehled

Život bez princov
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/502741/bmid_zivot-bez-princov-an1-502741.jpg 4 587 587

Škola dobra a zla série

< 2. díl >

Návrat Sophie a Agathy domov nebol rozprávkovo úžasný, ako sa spočiatku zdalo. Po spustošení Gavaldonu záhadnými nepriateľmi sa obe dievčatá dostanú späť do Školy dobra a zla, kde ich čaká obrovské prekvapenie. Čarodejnice a princezné, zloduchovia a princovia už nie sú nepriatelia, celý rozprávkový svet je v chaose a všetci musia spojiť svoje sily pred hroziacou katastrofou. Zdá sa, že túto situáciu zapríčinila Agatha svojím neopatrným prianím iného šťastného konca – v ktorom by zostala spolu s Tedrosom. Teraz sa obe musia vrhnúť do boja, aby ochránili svojich milovaných...... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

A World Without Princes , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Život bez princov. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (97)

Boogi
12.05.2024 5 z 5

Dřív jsem druhý díl považovala za nejslabší, ale nemůžu uvěřit, jak jsem se pletla. Téma princezny proti princům je úžasné a chtěla bych víc knížek s tímhle tématem.

Grace_Foster
16.03.2024 5 z 5

Líbilo se mi to, fakt jo, téma princezny proti princům to je něco pro mě.


DK197
11.02.2024 4 z 5

KNIHA: Musím říct, že zpočátku mě tento díl vyděsil. Téma, se kterým tentokrát pracuje, totiž zavání možným průšvihem. Ale po přečtení celé knihy musím uznat, že je to autor zvládl dobře. SPOILER: Místo dobra a zla proti sobě staví chlapce a dívky - zavánělo to feminismem, rozdmýchávalo nenávist mezi pohlavími... a vůbec cpát to do pohádky mi přišlo přehnané. KONEC SPOILERU Dále uvedu, že prostě miluju všechny postavy. Navíc nečekaný závěr vás totálně dostane. V tu chvíli jsem opravdu litovala, že u sebe okamžitě nemám závěrečný díl této trilogie. Stojí za to si tenhle díl přečíst, i když má své mouchy. SPOILER: Velká část příběhu se soustředí na to, že existuje jen jedna správná cesta. Buď si Agáta vybere prince, a nebo kamarádku. A dospělý a soudný čtenář si pořád říká, proč by nemohla mít obojí. KONEC SPOILERU Za mě zasloužené čtyři hvězdičky.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Život bez princov v seznamech

v Právě čtených15x
v Přečtených835x
ve Čtenářské výzvě32x
v Doporučených91x
v Knihotéce311x
v Chystám se číst201x
v Chci si koupit101x
v dalších seznamech10x