Warcross přehled

Marie Lu

Warcross série

1. díl >

Warcross není jen hra, je to způsob života! Od autorky úspěšné série Legenda. Herní fenomén Warcross je pro některé únikem z reality, jiní si díky němu přijdou na slušné peníze. Hackerka Emika je na mizině. Aby si přivydělala, zariskuje a nabourá se do mezinárodního turnaje ve Warcrossu. Jenže omylem se ocitne ve středu dění a přes noc se stane celebritou. Dokonce dostane od tajemného tvůrce Warcrossu nabídku, která se neodmítá. A tak Emika zamíří do Tokia, kde odhalí spiknutí, které by mohlo mít nedozírné následky.... celý text

Literatura světová Sci-fi
Vydáno: 2018 , CooBoo
Originální název: Warcross, 2017

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha Warcross vyvolává různé reakce mezi čtenáři. Někteří ji považují za skvělou a napínavou, s originálním příběhem a silnými postavami. Hlavní hrdinka Emika se stala oblíbenou díky své odvážné povaze a schopnosti spolupracovat. Na druhé straně se najdou i ti, kteří vnímají příběh jako povrchní a předvídatelný, s nedostatky v korektuře a logice. Celkově se zdá, že kniha oslovuje mladší publikum a vyvolává zájem o pokračování série. Čtenáři, kteří mají rádi virtuální realitu a akční příběhy, si ji užívají, i když ne všichni jsou nadšeni z jejího zpracování. Více v komentářích.

Komu by se kniha Warcross mohla líbit?

• Fanoušci virtuální reality a herních příběhů
  • Čtenáři mladšího věku hledající napínavé dobrodružství
  • Milovníci silných ženských postav
  • Ti, kteří ocení originální a moderní příběhy
  • Čtenáři, kteří mají rádi romanci v literatuře

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Warcross. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Mrtvolka
19.06.2025

Na tuhle knihu jsem se už dlouho těšila, ale pořád na to nebyla ta správná chvíle. Teď ji mám konečně přečtenou... a wow. Myslíš, že nápad byl fakt dobrý, celou dobu jsem byla napnutá a nepovolilo to ani po přečtení. Myslím, že tahle kniha je vážně skvělá, líbil se mi styl psaní, kniha se četla sama. Určitě to není naposledy, co jsem ji četla.

všech 110 komentářů

Související novinky - Warcross (0)

Kniha Warcross v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně326x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi