Všechno nebo nic - příběh pokračuje přehled

Všechno nebo nic - příběh pokračuje https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/245049/bmid_vsechno-nebo-nic-pribeh-pokracuje-245049.jpg 4 186 186

Všechno série

< 2. díl >

Po třech letech se autorka vrací k hrdinům předcházející knihy \"Všechno nebo nic\" Lindě, Vandě a Jakubovi, aby, podle vlastních slov, jejich příběh uzavřela. Skončí happyendem?

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Všechno nebo nic - příběh pokračuje. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (34)

lue
10.01.2023 2 z 5

Přečteno rychle, hodnocení nízké. Paní spisovatelka mi připomíná stylem Nesvadbovou. Obě hrdinky nesympatické Pinďulíny. Pokud mají hrdinky v někom předobraz, tak chudáci chlapi.

knihomolka27
17.05.2021 3 z 5

(SPOILER) Takhle..................první kniha pro mě byla jako pro fanynku filmu dost nepříjemným překvapením. Opravdu to bylo jen o posedlosti a sexu a hlouposti hlavní hrdinky. Druhý díl jsem přečetla zase jen proto, že nechci nechávat rozečtené série a taky proto, že jsem nutně potřebovala něco u čeho nemusím vůbec přemýšlet.......a tohle je přesně ten typ knihy.

Dvojka je o tom, jak se Linda nedokáže podívat pravdě do očí a pořád žije ve svém romantické snu s mužem, který se ve většině případů chová jako psychopat. Navíc by si Linda měla uvědomit, že když už má dvě děti, tak by muž se kterým chce žít se měl o ty děti taky nějak starat. Nechápu jak vedle Bystřičana může někdo jako neschopný Jakub obstát........ten se neumí pomalu postarat ani sám o sebe, nebo to aspon tvrdí. Ale obstarávat nové milenky mu evidentně nevadí, zato jít jednou za dcerou nebo se o ní aspon trochu zajímat je nadlidskej úkol. Já bejt Lindou tak ho prostě pošlu doprdele, a nepřiběhla bych pokaždý když mi napíše nějakou ulítlou, přeemočněnou zprávu. Prej, že jí miluje a přitom se vůbec nesnaží být s ní.

Druhý díl utekl naštěstí velmi rychle, na rozdíl od prvního nebyl tolik perverzní, no i když.......Linda je pro mě stále nehorázně nesympatická postava, A Vandu snad ani nemusím zminovat. A ty nesutále se opakující slova jako holčičko a Murko, nešlukuj nebo ti bude špatně, Mici.... mě přiváděj k šílenství i v takhle krátký knize. Vrhnu se na trojku, ale už se těším, až tahle série bude za mnou.


PS: Lidi jako je Linda si podle mě zasloužej skončit odkopnutý a svobodný, protože si vůbec neváží toho co mají, pořád jenom fnukají a nemají žádný svědomí.


Radka1911
24.04.2020 5 z 5

Příběh navazuje na první díl Všechno nebo nic a opět stejně čtivé.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Všechno nebo nic - příběh pokračuje v seznamech

v Přečtených302x
ve Čtenářské výzvě12x
v Doporučených10x
v Knihotéce139x
v Chystám se číst42x
v Chci si koupit13x
v dalších seznamech2x