Trináste znamenie přehled

Trináste znamenie
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/530317/bmid_trinaste-znamenie-65a68a37cb9c0.jpg 4 357 357

Vo vzrušujúcom fantasy príbehu sa Ayla odjakživa cíti ako vyvrheľ. Jej matka bola človek, takže Ayla nikdy nebola uznaná za právoplatného člena svorky znamenia Raka. Každý deň bola nútená znášať bitky a šikanu. Veľké nádeje však vkladá do zhromaždenia všetkých svoriek, kde konečne získa nielen schopnosť premeniť sa na vlka, ale bude jej taktiež pridelený osudový druh, partner vyvolený Slnečnými čarodejnicami. Získanie vlčej podoby a partnera považuje za jedinú šancu zmeniť svoj život. Odhalenie jej osudového muža však všetkých šokuje, pretože je to budúci alfa zo svorky Leva – jej najväčší nepriateľ. Tesne predtým, ako alfa Levov vyvraždí jej rodinu, ju pred všetkými nehanebne odmietne. Ayle sa podarí utiecť, ale potom ju unesie oveľa väčšia hrozba: alfa záhadnej stratenej svorky. Naplní sa konečne jej sen o lepšom živote? Alebo bude musieť čeliť ešte horším výzvam?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Cosmopolis
Originální název:

Moon Touched , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Trináste znamenie. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (91)

Dizzy3
19.07.2024 5 z 5

Fantastický! Obálka je trochu šílená a mohla by odradit, ALE! je to vážně boží a čtivý! Hned od začátku vplujete do děje a akce, žádné složité vysvětlování světa a pravidel. Jede se na plný plyn až do konce. Je to vtipný, je to žhavý, prostě plný počet!

knizni.taurus
16.07.2024 4 z 5

Do knihy jsem se pouštěla bez nějakého většího očekávání a vlastně jsem objevila dost návykovou sérii. Aneb pokud jste vyrostli jako já na Stmívání (a máte radši vlkodlaky než upíry), tak kniha má podobný vibe a mohla by vás bavit.

Kniha je napsaná jednoduše. Je to neskutečně čtivé a obsahuje spoustu dialogů. Hlavní hrdinka je vtipná, drzá a bojovná. Nebojí se vyjádřit názor, i když ví, že to pro ní neskončí nejlíp a hlavně není hloupá. Tajemný Kaden je klasický sen (snad) všech žen erotických románů, kolem kterého je velká sexy aura.

Na zadní straně je psáno: erotikou nabitá vlčí romance. Nějaká ta scéna tady je (taková až ujetější, ale ok :D), ale není tady na každé stránce jedna, což mi plně vyhovovalo. Bohužel se v překladu pořád nemůžeme obejít bez bizarnějších názvu pro intimní partie. :D

V prvním díle se spíše seznámíte s tím o co jde a jak to v tomto světě funguje. Líbilo se mi, jak autorka vlky ve znamení zvěrokruhu pojala. Zápletku to má a na konci byla i ta akce a cliffhanger. Asi nečekejte nic světoborného, ale za mě je to velmi čtivá romantasy u které si užíváte takový ten pocit “guilty pleasure a návrat upírů a vlkodlaků na scénu.


jitka_dankova
07.07.2024 4 z 5

Erotická tetralogie se špetkou magie a velmi předvídavým fantasy světem vlkodlaků. Začala jsem číst, neboť zvědavost mi nedala a potřebovala jsem vědět, co na téhle knížce tady všichni máte a proč se vám tak líbí. Od erotických románů přílišná očekávání nemám, ale tenhle první díl se celkem povedl a byl nečekaně čtivý. Zbytek série stojí za starou bačkoru, ale zrovna začátek byl příjemným čtením. Šikanované děvče konečně najde své místo, kamarády i lásku. A protože je to vlčice, tak si užije i svou první pořádnou říji se vším všudy. Ehm, bylo to zajímavé, taková kombinace živočišné erotiky byla zajímavým zpestřením. Škoda jen, že další díly této série už nebyly nikterak zajímavé a celý ten příběh se začal dost natahovat jako nějaká devadesátková telenovela. V dalších dílech už jsem dokonce všechny sexuální scény přeskakovala, protože mne prostě jen zajímal ten děj a jak to dopadne. A pak už mne nezajímalo ani to. Předvídavost, malicherné dohadování, nelogická rozhodnutí a zploštělé chování postav - to jsem dostala v dalších dílech a popravdě už ani za ten poslední nebudu utrácet peníze. Ale ten první díl, ten fakt stál za to.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Pověst potížistky, Ve stínu popela a další knižní novinky (13. týden)

26.03.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy. Přidejte citát.


Kniha Trináste znamenie v seznamech

v Právě čtených8x
v Přečtených449x
ve Čtenářské výzvě30x
v Doporučených29x
v Knihotéce233x
v Chystám se číst262x
v Chci si koupit73x
v dalších seznamech6x