Třinácté znamení přehled
Vlci zvěrokruhu série
1. díl >
Erotikou nabitá vlčí romance Ayla se cítí jako vyděděnec, nikdy nebyla uznána jako právoplatný člen smečky znamení Raka. Naděje vkládá do Konvergence – shromáždění všech smeček, kde získá nejen schopnost přeměňovat se ve vlka, ale bude jí také přidělen osudový partner vyvolený Slunečními čarodějkami. Naplní se konečně její sen o lepším životě? Nebo bude muset čelit ještě horším výzvám?... celý text
Originální název: Moon Touched, 2021
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha "Třinácté znamení" představuje fascinující příběh o vlkodlacích a jejich smečkách. Hlavní postava Ayla, vychovávaná ve smečce, která ji opovrhuje, se snaží najít své místo. Po Konvergenci, kde získá schopnost proměny, se její život dramaticky změní. Objeví se tajemný vůdce Třinácté smečky a Ayla se ocitá v nebezpečné situaci. Kniha je plná napětí, akce a romantiky, což čtenáře vtáhne do děje. Příběh je psán lehkým a čtivým stylem, což z něj činí příjemnou oddechovku. Otevřený konec naznačuje, že se můžeme těšit na další díly. Více v komentářích.
Komu by se kniha Třinácté znamení mohla líbit?
- Fanoušci young adult fantasy
- Čtenáři, kteří mají rádi romantiku a akci
- Milovníci příběhů o vlkodlacích
- Čtenáři hledající napínavé a čtivé příběhy
- Ti, kdo ocení silné ženské hrdinky
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Třinácté znamení. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 131 komentářůSouvisející novinky - Třinácté znamení (3)
Další osudy hrdinů erotické romantasy
17.07.2025
Odhalená pravda odkryje tajemství Vlků zvěrokruhu
18.10.2024
Pověst potížistky, Ve stínu popela a další knižní novinky (13. týden)
26.03.2023
Kniha Třinácté znamení v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 3x |
| v Přečtených | 798x |
| ve Čtenářské výzvě | 68x |
| v Doporučených | 44x |
| v Mé knihovně | 336x |
| v Chystám se číst | 345x |
| v Chci si koupit | 81x |
| v dalších seznamech | 16x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
láska čarodějnice vlkodlaci, lykantropové pro ženy nadpřirození tvorové tajemství zvěrokruh paranormální jevy pomsta vlci romantika Kanada boj za svobodu nadpřirozené schopnosti romance fantasy erotické rományElizabeth Briggs také napsal(a)
| 2023 | Třinácté znamení |
| 2023 | Osudové pouto |
| 2024 | Měsíční čarodějky |
| 2025 | Král démonů |
| 2024 | Odhalená pravda |

83 %
75 %
Třinácté znamení
Fajn... Fajn! Je to romanťárna? Je to plné klišé? Je to předvídatelné? Je to nenáročná četba? Má to mouchy? 5x ANO Ale je to fakt čtivě napsáno a dostala jsem přesně to, co jsem od romantasy očekávala. Má to spád, fandím hned několika postavám, jsem zvědavá, jak to bude skombinované, ano i ty papričky jsou... A hned se pustím do dalšího dílu, jen co dorazí.