Vlci přehled

Vlci https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/275741/mid_vlci-YDf-275741.png 4 711 711

Nechal si říkat Gerhard. Ale předtím se jmenoval jinak – Radegast. Slavný válečník, který děsil Avary, Kelty i Římany. Na vrcholu své slávy zmizel, aby se stal členem Bratrstva krve. Germánský upíří klan je na vrcholu svých sil. Vládne rozsáhlým územím nejen v krajích ovládaných Germány, ale v lesích patřících od nepaměti Bójům, kam přitáhli Slované. Ti jsou jako lovná zvěř. Kmen bez ochránců, snadná kořist pro vampýry i lykany. Ale časy se mění. Přichází čas zrady a krve.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vlci. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (114)

Thalin
08.05.2024 2 z 5

Po dlouhé době jsem sáhla po nějakém českém počinu a asi jsem si vybrala špatnou knihu. Od Kotlety jsem do teď nic nečetla a chtěla jsem začít s nějakou jeho sérií, ale tohle byla špatná volba. Vůbec mi to nesedlo, příběh mě nebavil, postavy mi byly lhostejné. Nevím, jestli budu chtít číst další knihy. Možná s odstupem času.

Slezadav
04.03.2024 3 z 5

Rozhodl jsem se Bratrstvo krve číst chronologicky a nikoliv dle vydání a tohle je tedy první kniha série, se kterou jsem měl tu čest.
Vlci pro mě byli mírným zklamáním, asi jsem od Kotlety čekal mimo jiné více jadrných a satirických průpovídek hlavních postav. Ke kladům knihy patří hodně akce a tak akorát krve. Upíři a vlkodlaci. Ke slabším stránkám řadím zbytečný přebytek samoúčelného sexu, mělký děj a postavy, se kterými jsem se nestihl za tak krátkou knihu sžít. Propouštím, že poslední výtka by mohla být neutralizována, pokud bych měl za sebou hlavní trilogii. Celkově dávám průměrné hodnocení a Bratrstvo krve zatím nezatracuji. Ale nemohu zastírat, že Vlci mě příliš neuchvátili.


nikca1994
03.02.2024 5 z 5

Tohle byla první kniha ze série Bratrstva krve, která se mi dostala do ruky a líbila se mi natolik, že si musím přečíst i další díly. Doporučuji všem a já jdu na další knihu.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Žebříček nejprodávanějších eknih v prosinci 2015

06.01.2016


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vlci v seznamech

v Právě čtených5x
v Přečtených1 076x
ve Čtenářské výzvě103x
v Doporučených30x
v Knihotéce396x
v Chystám se číst131x
v Chci si koupit43x
v dalších seznamech3x