Víš, že tě miluju? přehled

Víš, že tě miluju? https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/488464/bmid_vis-ze-te-miluju-BpT-488464.png 4 1126 1126

DIMILY série

< 1. díl >

První díl bestsellerové série, která se ve Velké Británii zařadila do žebříčku pěti nejlepších knih pro mládež všech dob. Na léto v Kalifornii se Eden vůbec netěší. Má ho totiž strávit v nové rodině svého otce, kterého už tři roky neviděla. Prázdniny by měla prožít s třemi nevlastními bratry a novou „matkou“ – lidmi, které vůbec nezná a ani netouží poznat. Na největší komunikační problémy naráží s Tylerem, nejstarším z bratrů. Nevyzná se v jeho divoké povaze, nemůže vystát jeho drzý pohled a ego vyšší než kopce v Beverly Hills. Pořád na něj ale někde naráží a čím víc poznává jeho svět nekonečných večírků a her, při kterých se porušují pravidla, tím víc jí zajímá. Začíná ztrácet hlavu pro lásku, která je zakázaná… *DIMILY je zkratka tvořená z prvních písmen názvu prvního dílu trilogie Did I Mention I Love You? Autorka Estelle Maskameová má obrovskou fanouškovskou základnu a její série se ve světě stala fenoménem. Ve Velké Británii se DIMILY trilogie zařadila do žebříčku pěti nejlepších young adult knih všech dob.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Did I Mention I Love You? , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Víš, že tě miluju?. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (248)

Leído
19.04.2024 5 z 5

Knížku jsem si koupila už před časem a vůbec nevím proč, když jsem evidentně o generaci jinde. A i přesto, že jsem se nedokázala občas odprostit od toho politovat rodiče, tak mě příběh úplně pohltil. Už od první kapitoly jsem se nějakým záhadným způsobem dokázala ztotožnit s šestnáctiletou dívkou a prožívala s ní lehkovážné mladické léto a zamilovala se spolu s ní do Tylera. Zvláštní je, že ani nedokážu určit, co přesně se mi na té knížce tak líbilo. Možná mi seděl autorky styl, který mě pořád hnal dopředu, možná ta atmosféra, kterou dokázala vykouzlit, charaktery, které nebyly přes kopírák. Jedno ale vím. Právě jsem na krátký příjemný čas značně omládla :)

Pája699
19.01.2024 4 z 5

Upřímně, ani přesně nevím co si mám o knize myslet. Chtěla jsem dát původně pouze 3 hvězdy za nudný, vleklý a nic neříkající začátek, ale rozmyslela jsem si to :-D od určité chvíle mě příběh pohltil a začal bavit.

Tylerovo chování mi dalo ale zabrat......ze začátku jsem ho vůbec nechápala a měla jsem problém, toho kluka vůbec pochopit. Sice si mě ještě úplně nezískal na svoji stranu, ale věřím, že pokračujícím příběhem to napraví .-)

Eden......její věčná otázka a Proč? Byla též chvílemi nesnesitelná :-D Na druhou stranu, se o Tylera zajímala, jako ještě nikdo z jeho okolí a kamarádů. Nooo uvidíme co přinese další pokračování.

Nevlastní sourozenci....zakázaná láska....srdci ale neporučíš.....těším se na pokračování!


freezi
25.11.2023

nerada nechávam nedočítanú knihu, ale táto... mám cca XXXX rokov - chcela som romantickú knižku bez erotiky (preto som siahla po YA).. ale samá párty, alkohol, drogy ... beznádej

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (29.5. - 9.6.)

30.05.2017


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Víš, že tě miluju? v seznamech

v Právě čtených15x
v Přečtených1 693x
ve Čtenářské výzvě145x
v Doporučených110x
v Knihotéce501x
v Chystám se číst428x
v Chci si koupit120x
v dalších seznamech15x