Tvoje vina přehled

Tvoje vina
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/510506/bmid_tva-vina-FSw-510506.jpg 4 231 231

Viníci série

< 2. díl >

Kniha Tvoje vina, druhý díl romantické trilogie Viníci od Mercedes Ron o drsňákovi s velkým srdcem a hodné dívce s velkou odvahou, obsahuje ještě víc romantiky, zrady a záhad. Když se Noah zamilovala do Nicka, věděla, že jejich vztah nebude snadný: jsou protikladní jako oheň a voda a když jsou spolu, létají nebezpečné jiskry... naprosto ve všech směrech. Dosud byla jejich vášeň ještě silnější než jejich hrdost, ale věkový rozdíl, vysoká škola, večírky, rodiče a stíny z minulosti, které oba pronásledují, je znovu a znovu zkoušejí jako časovaná bomba, která hrozí výbuchem. Je Noah opravdu připravena čelit svému strachu a znovu někomu důvěřovat? Dokáže se Nicholas oprostit od své minulosti a otevřít své srdce jedné jediné osobě?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

Culpa tuya , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tvoje vina. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (36)

Kristýnka_28
včera 5 z 5

Když jsem četla moji vinu, myslela jsem si, že je to tak skvěle napsaná kniha, že druhý díl ji bude překonávat jen těžko. Po prvních cca 100 stránkách to tak i vypadalo - příběh jsem si sice opět zamilovala, ale na moji vinu to stále nemělo. To se ale po sléze změnilo - příběh nabral úplně jiné obrátky a já od knihy nemohla odtrhnout oči. Když jsem knihu dočetla, pár minut jsem jen tupě zírala do prázdna a nakonec mi do očí vytryskly slzy.

Karolína18
22.07.2024 3 z 5

Některé pasáže mi přišly hodně kýčovité, neustále opakující se fráze a nepřirozené rozhovory. Každopádně to mohl způsobit i překlad. Kniha je napsána dobře, čte se rychle a hlavně mě nenechala být, musela jsem ji celou zhltnout. Myslím, že ji ale znovu číst nebudu, na film se však dost těším. Nejsem si úplně jistá, že se pustil do třetího dílu, protože mi hlavní hrdinka přestala být sympatická. To jak převrácená každé Nickovo slovo, i když jí chtěl pomoct, mi fakt vadilo. Taky to její neustálé litování se kvůli tomu, že ji měl rád, ano, trochu nezdravě, ale takové bouřlivé city jí musím, jakožto obyčejná holka, co je zblázněná do těchto knižních badboyů, prostě závidět.


Zuzíček77
06.06.2024 5 z 5

(SPOILER) Druhý díl s oblíbenou dvojicí Noah a Nickem. První díl se mi dostal pod kůži i přes to, že nespadám do věkové kategorie. Bylo tam tolik věcí na prožívání, že mě to párkrát sejmulo a ti dva mě z toho vždy vytáhli. Druhý díl byl ze začátku takový řekla bych vyplňující, stále řešení problémů dokola, hádky a usmiřování. Zase tam toho ale nebylo tolik aby mi to nějak kazilo knihu, věřím, že takové problémy každý párkrát zažil. Konec knihy mě teda úplně rozcupoval, stalo se naráz takových věcí, až jsem z toho byla úplně rozložená a zůstala tak až do konce knihy. Ani jeden z hlavních hrdinů nemá lehký život, a prožívat to s nimi je neuvěřitelné. Jsem opravdu zvědavá co nám přinese poslední dílů ale předpokládám, že to bude bouře emocí.

Z knihy:
- „ Takhle budeš nosit moje srdce kamkoliv půjdeš." (Nick)

- „Milovat tě je ta nejsložitější věc, jakou jsem kdy v životě udělala." (Noah)
- „Milovat tě je to nejkrásnější, co jsem kdy v životě udělal." (Nick)

- „Proto odloučení nepřinese nic dobrýho. My dva na to nejsme stvořeni, pamatuješ?" (Nick)

všechny komentáře

Související novinky (2)

10 nejprodávanějších knih (29. týden)

26.07.2023


Válka dvou královen, Tvoje vina a další knižní novinky (19. týden)

07.05.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy. Přidejte citát.


Kniha Tvoje vina v seznamech

v Právě čtených13x
v Přečtených314x
ve Čtenářské výzvě14x
v Doporučených13x
v Knihotéce218x
v Chystám se číst176x
v Chci si koupit36x
v dalších seznamech3x

Štítky knihy

láska Španělsko vina nevlastní sourozenci zakázaná láska

Autorovy další knížky

Mercedes Ron
argentinská, 1993
2022  85%Moje vina
2023  80%Tvoje vina
2023  88%Naše vina