Nevěrné ženy pijí sauvignon přehled

Nevěrné ženy pijí sauvignon
https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/174921/neverne-zeny-piji-sauvignon-174921.jpg 4 64 64

Vinařská krimi série

< 3. díl >

Další příběh z řady vinařských krimi se opět odehrává v kouzelném jihomoravském kraji pod Pálavou, mezi vinohrady, vinnými sklípky a vinaři. Otevřelo se naplno jaro a přineslo s sebou nejen práce na vinicích, ale také hodně radosti. Velikonoční košty vín se střídají jeden za druhým, neboť mladá vína právě dozrála do plnosti, ale také jsou poslední dubnový den tradičně zapalovány ohně k pálení čarodějnic. V první májový den je nedaleko místa, kde hořela vatra, nalezena ohořelá mrtvá žena v kostýmu čarodějnice. Jde o násilný trestný čin, nikoliv o nešťastnou náhodu, jak by se na první pohled zdálo, neboť žena je kromě viditelného popálení i uškrcená...... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nevěrné ženy pijí sauvignon. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (22)

twigxi
18.06.2024

Jak jsem predtim pred temi trapnymi dialogy privirala oci, tady uz to neslo. Nemohla jsem se pres uvodni kapitoly k samotnemu pripadu vubec prokousat. Bohuzel, nedocteno. Mozna se k ni ale vratim a dam ji jeste sanci. Bohuzel mi ale pripada, ze serie ma sestupnou tendenci.

rafan65
10.12.2023 5 z 5

Další pohodová krimi která čtenáře opět zavede do vinného sklepa na krásné Pálavě a vtáhne ho do vyšetřování záhadné vraždy. Vraha jsem rozluštil už asi v polovině knihy ale vůbec mě to nevadilo, kniha mě bavila až do samotného konce. Jde o četbu kde nemůže čtenář očekávat nějaké velké dějové zvraty a příval akčních situací. Je to prostě pohoda a klídek.


ninano
07.02.2023 3 z 5

Klasická česká detektivka. Úplně neurazí, ale nenadchne. Dialogy jsou jen stěží uvěřitelné a působí dost naivně. Příběh je zdlouhavý a já se jen obtížně prokousávala k závěru. Hvězdičku navíc dávám za řádky týkající se vína.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy. Přidejte citát.


Kniha Nevěrné ženy pijí sauvignon v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených99x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených2x
v Knihotéce73x
v Chystám se číst13x
v Chci si koupit1x

Štítky knihy

vinaři české detektivky a krimi

Autorovy další knížky

Věra Fojtová
česká, 1947
2016  82%Neviditelná zranění
2020  83%Zbav nás od zlého
2011  75%Tramín s příchutí krve
2005  50%Nevěry
2013  71%Nevěrné ženy pijí sauvignon