Šance přehled

Šance
https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/209419/bmid_sance-209419.jpg 4 694 694

V ringu série

< 2. díl >

V ringu nezastavitelný Remington konečně potkal tu pravou, jeho vztah s Brooke se brzy prohloubí – čekají spolu dítě. Stres z každého dalšího zápasu si však vybírá svou daň – hrozí, že o potomka přijdou. Brooke je přinucena ke klidu na lůžku, zatímco Remington se na opačném konci země snaží získat titul šampiona. Daleko od muže, jehož miluje, a v zajetí svých myšlenek se ale Brooke nevzdává a je rozhodnuta bojovat o lásku i o svou šanci na štěstí...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Mine , 2013


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šance. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (98)

Hatshepsut
07.09.2023 4 z 5

"Srdce je dutý sval, za lidský život vykoná na dvě miliardy úderů. Veliké je jako pěst a tvoří ho čtyři dutiny: dvě komory a dvě síně. Nedokážu pochopit, jak je možné, že v tomto svalu sídlí něco tak ohromného jako láska."

První díl je pro mne o něco lepší než tento druhý, ale jsem ráda, že jsem si mohla tuto dvojici připomenout. V podstatě se zde nic velkého nestane a je zde opravdu hodně erotických scén. Ovšem kdo si tuto dvojici zamiloval, rád si to přečte. :-)

Vaiolet
26.05.2023 1 z 5

Tak toto byla po dlouhé době další kniha, kterou jsem nebyla schopná dočíst. První díl nebyl tak zlý, tak jsem sáhla i po druhém.
Začátek docela ušel, nechalo se to číst, ale od momentu, kdy Brooke zjistila, že je těhotná to šlo z kopce. Bylo tam pro mě tak moc nepochopitelných momentů, až jsem si málem ukroutila hlavu. Brook je z Remigtona úplně v háji, obdivuje ho jak svatý obrázek a jediné po čem touží, je si to s ním rozdávat až do smrti a to i na úkor jejich nenarozeného dítěte. Prostě se nedokázala udržet i když jí hrozil potrat.
Uvidím jestli se někdy odhodlám v sérii pokračovat, ale v blízké době to asi nehrozí.


Papimami
14.05.2023 1 z 5

Dějová linka byla trochu víc propracovaná, než v prvním díle, ale v podstatě se tam neděje nic jiného. Celá kniha je jen popisem chtíče. To samé neustále dokola.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Šance v seznamech

v Právě čtených8x
v Přečtených1 121x
ve Čtenářské výzvě11x
v Doporučených65x
v Knihotéce402x
v Chystám se číst129x
v Chci si koupit37x
v dalších seznamech5x