Úplně cizí lidé přehled

Úplně cizí lidé
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/413607/bmid_uplne-cizi-lide-6kx-413607.jpg 4 881 881

Novinka autorky světových bestsellerů Sedmilhářky a Manželovo tajemství! Tříčlenná rodina, manželský pár, dva nezadaní muži a dvě rozvedené ženy – ti všichni se scházejí na desetidenním léčebném pobytu v luxusních lázních uprostřed pustiny. Důvody, které sem tyto navzájem úplně cizí lidi přivedly, jsou stejně rozmanité jako oni: nejrůznější tělesné neduhy, psychické bloky, duševní vyčerpání… stačí si jen vybrat. Jsou však na správném místě? Na stránkách TripAdvisoru totiž na tohle zařízení jedni pějí ódy a slibují od něj zázraky, zatímco druzí před ním důrazně varují, a našich devět nových hostů hned po příjezdu zjišťuje, že některé zdejší léčebné postupy jsou přinejmenším hodně netradiční…... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Nine perfect strangers , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Úplně cizí lidé. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (264)

emamat
20.07.2024 3 z 5

Slibný začátek,který rozvíjel různé osudy hlavních postav. Ale od poloviny už jen nudné dialogy . Slabší kniha autorky, kterou mám jinak ráda.

vanilka231
12.07.2024 3 z 5

No...ze začátku se mi kniha líbila hodně, těšila jsem se co bude dál, ale jenom do chvíle než je Máša zavřela v místnosti dala jim smoothie a jim se zdáli naprosté šílenosti...tím mě kniha úplně zklamala, možná by to na konci autorka zachránila kdyby ten konec tak rychle neusekla a postavy by víc po odchodu z domu "hrůzy" vykreslila.


rionka
01.07.2024 3 z 5

(SPOILER) moje první knížka od této autorky, zcela náhodně. nejsem zrovna drama girlie, takže mám radost, že tady šlo spíš o lidské příběhy než o napětí (ale ta špetka potěšila). už od počátku je to velmi zajímavě rozehrané a je v tom takový jemný humor, nadhled, hlavně z perspektivy spisovatelky Frances. lázně s temným tajemstvím! na transformace a zaručené změny života a očištění a podobné ezo věci mám takový podezřívavý detektor, takže vývoj situace se mi velmi líbil ("ano, rozhodně by bylo fajn mít ve sklepě PowerPoint"). závěr je milý, protože autorka nám dává nahlédnout do všech osudů postav i po vyvrcholení zápletky. 3.5 z pěti, na čtyřku to asi není, ale rozhodně se podívám na další tituly od autorky, je to příjemné čtení. ČTENÁŘI, VZALA JSEM SI HO.

-- "Frances se zdálo, že dřív čtenáři mívali větší trpělivost, nevadilo jim, když si vývoj příběhu dával na čas, když se děj některých kapitol poklidně vinul krásnou krajinou a moc se toho tam nestalo, snad až na nějaký ten významný pohled do očí."

všechny komentáře

Související novinky (2)

Knižní novinky (45. týden)

03.11.2019


Knižní novinky (42. týden)

14.10.2019


Citáty z knihy (1)

Jen ten, kdo se někdy bál, že přijde o všechno, dokáže cítit skutečnou vděčnost, za to, co má.


Zfilmováno

Úplně cizí lidé (2002)


Kniha Úplně cizí lidé v seznamech

v Právě čtených20x
v Přečtených1 264x
ve Čtenářské výzvě242x
v Doporučených17x
v Knihotéce479x
v Chystám se číst437x
v Chci si koupit70x
v dalších seznamech5x