Stopy minulosti přehled

Stopy minulosti https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/148938/upiri-deniky-stefanovy-deniky-stopy-minulosti-148938.jpg 4 177 177

Propadli jste zcela Upířím deníkům? Zajímá vás, jaké události předcházely jejich ději? Stefanovy deníky odhalují temnou minulost dvou znepřátelených bratrů, kteří se marně snaží utéct děsivému osudu. Uběhlo dvacet let a Stefan se přestěhoval do Anglie. Jeho poklidný život na statku na venkově přeruší zprávy o vraždách v Londýně. Pachatelem je podle novinářů Jack Rozparovač, ale Stefan si je jistý, že jde o dílo upírů. Rozhodne se vraha vypátrat a zabránit dalším zločinům. Stefanovi i Damonovi hrozí nebezpečí, znovu je dostihla minulost... ... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stopy minulosti. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (20)

drakamena
17.04.2023 2 z 5

(SPOILER) Řekla bych, že zatím nejlepší kniha v této sérii. Zpočátku jsem plánovala dát víc hvězdiček, v druhé polovině knihy mi ale začalo vadit zkratkovité jednání hrdinů.

Violet si vzala své nejlepší sametové šaty do práce v zaplivané špeluňce v chudinské čtvrti, takže je už po pár hodinách měla celé zlité od levného piva a chlastu - šaty, ve kterých plánovala jít na večírek do vyšší společnosti. Věděla jsem, že s inteligencí je na štíru, ale že jí v tom nezabránil Stefan? Na druhou stranu to byl Stefan, kdo přivedl upíry rovnou k Abbottovým, což jsem vůbec a absolutně nepochopila, proč odjel tam, když mohl s Violet jít kamkoli na venkově, doslova kamkoli, zvlášť když věděl, že má v patách upírské nepřátele. A on je zavede rovnou k rodině, kterou miluje a touží chránit.

A pak tu bylo Stefanovo věčné Damon, Damon, Damon, i když všechno až příliš okatě ukazovalo na něj, stačilo trochu přemýšlet. Jenže on je úplně zaslepený a vidí Damona za každým křovím, i když ten se mu v této knize už dvacet let vyhýbá.

petrzel
01.10.2020 5 z 5

Perfektní díl.


Hoshi
24.02.2018 5 z 5

Čtvrtý díl Stefanových deníků byl oddechovým čtením, nechci opakovat to, co je tu již napsáno, ale Violet je mi sympatická již od začátku, doufám, že se dozvím něco víc o Coře a Damon .. je prostě Damon.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Stopy minulosti v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených279x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených18x
v Knihotéce175x
v Chystám se číst81x
v Chci si koupit34x
v dalších seznamech4x

Štítky knihy

upíři pro dospívající mládež (young adult)

Autorovy další knížky

Lisa Jane Smith
americká, 1965
2009  64%Probuzení
2015  78%Lovec
2011  78%Odhalení
2011  75%Zasvěcení
2009  66%Souboj