Poklad přehled

Poklad https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/200121/poklad-200121.jpg 4 174 174

Tory Brennanová série

< 2. díl >

Tory Brennanová a její přátelé narazí v Charlestonu na stopu po dávném pirátském pokladu. Viráti se ocitají na nebezpečné cestě plné zákeřných pastí, bezhlavých mrtvol a tunelů zalitých vodou. Poklad ale nehledají jen kvůli dobrodružství… v sázce je osud ostrova Loggerhead. Jejich nadpřirozené vlčí schopnosti mohou být jedinou šancí, jak překonat všechny nástrahy. Po pokladu totiž pátrá i někdo další… Zároveň se nepříjemně blíží i Toryino uvedení do charlestonské společnosti. Napětí mezi Tory a otcovou přítelkyní Whitney stále roste a Tory se musí hodně ovládat, aby nevybuchla. Ale mnohem důležitější je udržet smečku pohromadě. Tory a její přátelé se musí spojit, aby zachránili svůj ostrov, práci svých rodičů i svou budoucnost.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Sci-fi
Vydáno: ekniha , BB art
Originální název:

Seizure , 2011


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poklad. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (33)

Luigi1
21.03.2023 4 z 5

Těším se na další díl

helenkan
29.10.2021 3 z 5

kačuleee29 pořadí je správně a 6. Stopa


Bekynóza
22.06.2021 4 z 5

Na 2. díl jsem se těšila jako malé dítě a když jsem ho začala číst, byla jsem nadšená. Zjistila jsem, že děj se točí kolem Anne Bonny, pirátce, o které ráda poslouchám písně. Děj byl tedy pro mě naprosto úžasný.
Opět jedinou věc, kterou mohu vytknout je to, že se partě prostě všechno daří až moc lehce. (SPOILER!!) Jakože vlézt do léčebny, kde mají na vrátnici "děsivé zbraně" a pak propašovat Chance ven. No, někdy to bylo až moc o štěstí. Ale třeba se Tory prostě narodila pod šťastnou hvězdou. (KONEC SPOILERU!!)
V určitých částech jsem opravdu nemohla dýchat, jak napínavé to bylo. A konec byl úžasný. Hned jsem si rezervovala další díl. 2. díl vůbec nezklamal, byl stejně skvělý jako první. Opravdu doporučuji dále číst!

(SPOILER!!) A cítila jsem náznaky romantické linky, tak doufám, že se to ve třetím díle nějak ukáže a že to nejsou jen mé výmysly. (KONEC SPOILERU!!)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Poklad v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených260x
ve Čtenářské výzvě10x
v Doporučených24x
v Knihotéce166x
v Chystám se číst70x
v Chci si koupit21x
v dalších seznamech4x