Spoutaní přehled

Spoutaní https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/128571/spoutani-128571.jpg 4 239 239

Před začátkem nového semestru se Darkova akademie stěhuje do New Yorku. Cassie už není jen nováčkem, který jen tápe. Stala se silnou osobností, odhodlanou skrýt svá tajemství. Poté, co byla přijata mezi Vyvolené, se musí vyrovnat se svými neuvěřitelnými schopnosti. Její láska ji přivádí do nebezpečí a zlovolný duch v jejím nitru získává stále větší moc. Zvládne se Casiie postavit mocným silám a nenávisti? Zachrání své přátele od strašlivého osudu, anebo je zahubí, aby spasila sama sebe? Kdekoli se objeví Darkova akademie, tam je smrt nablízku. -- 1. vydání. -- zdroj: legie.info --... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Blood ties , 2010


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Spoutaní. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (30)

Satyrka
27.04.2024 3 z 5

Jestliže se mi v prvním díle Cassie docela zamlouvala, tady už tolik ne. Místy mi přišla dost hloupá, někdy se mi nelíbilo to její jednání, ale omlouvám ji, protože zaprvé v sobě má částečně Estelle a zadruhé je jí šestnáct (nebo tak nějak). Její vztah s Ranjitem jsem absolutně nechápala... První díl jsem četla tak před deseti lety a postupem dalších let jsem bezmyšlenkovitě sbírala další díly. Před pár dny jsem si první díl znovu přečetla, a pokračuju v ostatních. Před těmi deseti lety jsem byla cílovka. Dnes mi je dost přes dvacet, ale i tak si ráda občas přečtu fantasy/YA. Ten vztah s Ranjitem - kdy se to stalo? Oni spolu skoro vůbec nestrávili čas a najednou se šíleně milují? Kromě toho Cassie přitahoval snad každý druhý...? Samozřejmě je Ranjit taky jeden z nejvíc sexy kluků - ale tak v patnácti jsme na to asi každá koukala. Hlavně vzhled, přitažlivost, povahu a zda si sedneme, vyřešíme později. Známe. Takže na druhou stranu Cassie ten věk věřím.
Moje nejoblíbenější a asi i jediná oblíbená postava je Isabella, už od prvního dílu.
Jinak kniha mi přišla možná o kapku horší než první, za mě se to docela táhlo, skoro každý byl špatný a zkažený, rozmanitost povah a osobností taky nic moc, všichni si byli dost podobní, a jak už bylo napsáno, Ranjit s Cassie mě nějak nebrali. Takže mě jejich scény nebavily.
Celkově tedy za mě průměr, ale už mi její patnáct.
Do dalšího dílu samozřejmě půjdu, čtvrtý nemám a ani nemůžu sehnat, takže dalším to asi končím :D

Lucijáš276
14.06.2021 5 z 5

Za mě opět super. Kniha se rychle čte a čtenář se fakt nestihne nudit! :)


LilyAlex
15.07.2019 3 z 5

Rozjezd byl zase pomalejší, ale celkově mi připadá, že oproti první části se tam toho dělo mnohem víc a mělo to mnohem větší spád. Jsem ráda, že se tu neobjevovalo tolik Vyvolených studentů, kteří mě v prvním díle dost štvali, na druhou stranu mě tu zas mnohem víc vytáčeli Jake a Ranjit.
Do dokonalosti to má ještě hodně daleko, i když se mi tenhle díl rozhodně líbil víc než předchozí. Uvidíme, jak to bude s dalšími díly.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Spoutaní v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených404x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených26x
v Knihotéce136x
v Chystám se číst90x
v Chci si koupit43x
v dalších seznamech3x

Autorovy další knížky

Gabriella Poole
skotská, 1964
2012  73%Vyvolení
2012  77%Spoutaní
2014  77%Ztracení
2013  80%Rozpolcení