Síť snů přehled

Síť snů
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/345855/bmid_sit-snu-sAK-345855.jpg 4 51 51

Monika, pětadvacetiletá ilustrátorka na volné noze a také tak trochu kartářka, si od návštěvy muzea slibovala víceméně rutinu. S čím určitě nepočítala, byla tajemná žena, která se ji snaží varovat před smrtícím zlem, avšak volí k tomu způsob, který Moniku doslova připraví o spánek. Navíc má zachránit někoho, jehož jméno do té doby ani neslyšela. Po nitkách se začíná rozplétat prastarý příběh o lásce a nenávisti, oddanosti a marné oběti. Nyní má zemřít někdo další – nebo už se tak stalo? Moničin život se začíná pomalu a nebezpečně zapřádat do klubka tajemných událostí a osud jí navíc postaví do cesty muže, který jí může ze všeho pomoci ven, nebo ji stáhnout mnohem hlouběji. Příběh dvou žen, které uměly mluvit se zemí, uvízne v zákeřné síti snů a pradávné zlo mezitím sílí a vyčkává; stačí jediná nesprávná myšlenka v tu nejméně vhodnou chvíli a celý svět je najednou proti vám.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Síť snů. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (21)

Malarkey
30.05.2023 3 z 5

Tato kniha mi trčela v knihovně od doby, co jsem podpořil nakladatelství Fantom Print přes Linku 451. A jelikož už je to nějaký pátek, rozhodl jsem se do ní pustit a nechat se překvapit dalším příběhem autorky, od které jsem dosud nic nečetl.

Velice mile mě překvapilo, jak hned z kraje prolíná svět doby únětické kultury se současností. Super nápad a dobré zpracování. Je vidět, že autorka umí hezky popisovat děj a sem tam zabruslit i do historicky pravěké éry. Jen asi škoda, že svým průběhem je příběh určený spíš ženskému čtenářskému kolektivu. Byly tu momenty, třeba popisy emocí, sem tam ryzí ženské chování hlavní hrdinky, že mě to trošku otravovalo.

Nicméně jako celek je kniha zajímavá (věřím, že dámská část bude nadšená), ale spíš jsem zvědavý na pražskou městskou fantasy, kterou autorka vydala následně. Ta by přeci jen mohla být přístupnější :-)

kolacky
11.11.2022 5 z 5

Tak nějak jsem si nebyla jistá, co od toho příběhu čekat, a velice mile mě překvapil. Propletené osudy Moniky a Nahu spolu s nenadálými setkáními se "spojkami", průhledy do doby bronzové a projevy toho zlého, všechno se to nakonec spojilo a dopadlo, jak dopadlo. Určitě doporučuju!!!


Vknihách
01.04.2021 5 z 5

Príbeh ma veľmi bavil od začiatku. Skutočne,od prvých strán som sa začítala a hltala tento mysteriózny, duchársky, ezoterický, čiastočne aj krimi príbeh, v ktorom sa krásne vyvinula aj ľúbostná linka. Tiež tu máme rodinné tajomstvo a nie najlepšie vzťahy, ktoré Monike nahrádza silné priateľské puto s bratranca a kamarátky zo strednej školy. Príbeh krásne plynul,ani chvíľu som sa nenudila a autorka vyskladala náročné zápletky! Naozaj, klobúk dolu a isto po Kubaškovej knihách siahnem kedykoľvek bez zaváhania!

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Síť snů v seznamech

v Přečtených61x
ve Čtenářské výzvě13x
v Doporučených6x
v Knihotéce91x
v Chystám se číst52x
v Chci si koupit12x
v dalších seznamech3x