Potom ťa zvediem přehled

Potom ťa zvediem
https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/168366/potom-ta-zvediem-168366.jpg 4 86 86

Sestry Huxtableovy série

< 2. díl >

Po románe Najprv sa vezmeme pokračuje séria o výnimočnej rodine Huxtablovcov príbehom najmladšej zo sestier Katherine - krásnej a počestnej dievčiny, ktorú londýnska spoločnosť pokladá za najočarujúcejšiu zo všetkých mladých dám súcich na vydaj. Ona sama je presvedčená, že nie je stvorená pre lásku a vášeň - až do chvíle, keď sa o ňu začne uchádzať príťažlivý barón Montford. Neskúsená Katherine však netuší, že za dvorením známeho zvodcu žien sa skrýva škandalózna stávka... ... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Slovenský spisovateľ
Originální název:

Then comes seduction , 2009


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Potom ťa zvediem. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (17)

Ála1968
26.04.2023 3 z 5

Za mě tedy rozhodně lepší než první .I když tomu něco chybělo, rozhodně to nebylo špatné.Hlavně první půlka knihy byla super

pip11
16.05.2021 4 z 5

Celkově to bylo pěkné a oddechové, ale začátek příběhu se mi skoro vůbec nelíbil. Přibližně po třetině příběh příjemně změnil styl, čtivost stoupla a vydržela až do konce.


petraj30
07.10.2020 4 z 5

Kniha se mi líbila, ale řekla bych, že předchozí díl byl lepší.
Oba hlavní hrdinové se mi moc líbili a ani Jasper se mi nejevil jako příliš velký bručoun. Jen v první kapitole jsem měla malý problém. Pak jsem pochopila, že Jasper byl oslovován křestním, titulem a přezdívkou, pak už mi to dávalo smysl:-)
Con mě v prvním díle moc nepřesvědčil, i když si někdy hrál na hodnou chůvu, moc jsem mu nevěřila, až ten konec změnil můj úsudek a tady v tomto díle jsem si jej moc oblíbila.
Knížka byla pěkná, ale bylo tam několik hluchých míst, ale na druhou stranu to zachránil ten úžasný konec a hlavně ten humor. Ale nejvíc se těším na příběh s Meg.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Potom ťa zvediem v seznamech

v Přečtených124x
v Doporučených3x
v Knihotéce115x
v Chystám se číst14x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech3x