S láskou, Eloise přehled

S láskou, Eloise https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/480985/bmid_s-laskou-eloise-05H-480985.jpg 4 961 961

Sir Phillip Crane vie, že Eloise Bridgertonová je stará dievka, a tak sa ju rozhodne požiadať o ruku. Myslí si, že je poddajná, nenápadná a zúfalo túži po manželstve. Až na to… že ona taká nie je. Krásna žena stojaca pred jeho dverami je všetkým iným len nie pokojnou dámou. Keď však aspoň na chvíľu zatvorí ústa, Phillip má chuť bozkávať ju. Rozmýšľa nad tým, či je blázon? Eloise Bridgertonová si nemôže vziať muža, ktorého nikdy nestretla! Potom však začne uvažovať… a skôr než sa stihne nazdať, sedí uprostred noci v prenajatej drožke a cestuje za mužom, ktorý by mohol byť jej druhou polovicou. Až na to… že ním nie je. Dokonalý manžel by nebol taký náladový a nevychovaný, a hoci je Phillip príťažlivý, je aj drsný, hrubý a živočíšny. Je presným opakom londýnskych gentlemanov, ktorí súperili o jej ruku, ale keď sa usmeje… a pobozká ju… zem sa jej stráca pod nohami a ona nevie prestať uvažovať nad tým, či by tento nedokonalý muž nemohol byť tým pravým.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Pandora
Originální název:

To Sir Phillip with love , 2003


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize S láskou, Eloise. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (141)

marara
předevčírem 4 z 5

Jednoduše roztomilé. Eloise mě baví, je svéhlavá, živá, do všeho se vrhá po hlavě, ale přemýšlí a je nezávislá. Trochu neuvěřitelný byl náhlý obrat chování dvojčat, ale jinak velmi příjemné počtení. Dojal mě závěrečný dopis dceři:
"Buď silná. Buď pracovitá. Buď svědomitá. Po snadné cestě nikdy nikam nedojdeš. (Pokud ovšem není jiná možnost, jak se také někdy stává, nevymýšlej jinou, obtížnější. Jen mučedníci vyhledávají problémy.)
Miluj svoje sourozence, protože jsou tvé krve, a až si budeš nejistá sama sebou nebo budeš prožívat těžké období, jako jediní se postaví na Tvou stranu...
Směj se. Nahlas a často. A pokud okolnosti vyžadují ticho, proměň smích v úsměv.
Nespokoj se s ledasčíms. Zjisti, co chceš, a usiluj o to..."

roman9276
25.04.2024 5 z 5

(SPOILER) Eloise je jedna z nejzajímavějších členek rodiny Bridgertonů, a tím pádem musela mít zatím pro mě nejzvláštnější linku. Předchozí a tato kniha se časově prolínají a my až na začátku této knihy zjišťujeme, kde vlastně Eloise byla, když se oznamovalo, kdo je lady Whistledown. Příběh mi byl velice napínavý až do té chvíle, kdy potkáme Philipa, který najednou působí úplně jinak než v dopisech. Ze začátku mi nebyl vůbec sympatický, ale to se s přibývajícími stránkami mění. Hezký příběh, ale zatím stále vede Benedict :)


Martina852
18.04.2024 5 z 5

S láskou, Eloise mi přišlo takové oživení po přečtení předchozích čtyř dílech. Červená knihovna se v ději ráda opakuje, ale Eloisin útěk za sirem Phillipem a jejich následné sblížení bylo milé.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Knižní novinky (44. týden)

31.10.2021


Knižní novinky (40. týden)

03.10.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha S láskou, Eloise v seznamech

v Právě čtených14x
v Přečtených1 450x
ve Čtenářské výzvě103x
v Doporučených51x
v Knihotéce499x
v Chystám se číst147x
v Chci si koupit50x
v dalších seznamech16x