Krev pro rusalku přehled

Kristýna Sněgoňová

Rusalky, žínky, meluzíny, říkejte jim, jak chcete, protože co si budeme vykládat, většinou se stejně živí jako šlapky. Stačí zaplatit a víla se vám promění, v koho si přejete. Má to ale malý háček – platí se krví. Pro dohled nad vílami je tu speciální policejní oddělení a lidé v něm vědí, že když děláte s vílama, vždycky se něco podělá. A Dominiku Stolbenkovi se teď život podělal víc, než by si kdy dokázal představit. Navíc se v řece objevila mrtvá víla a její smrt má vyšetřit právě on. Vítejte ve špinavém světě vílích bordelů, krve, staré magie a tajemství, která se nezastavitelně derou na povrch.... celý text

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha "Krev pro rusalku" od Kristýny Sněgoňové vyvolala smíšené reakce. Mnozí čtenáři oceňují originální koncept, který kombinuje detektivku s fantasy prvky. Příběh se odehrává v Brně, kde se prolínají světy lidí a nadpřirozených bytostí. Hlavní postava Dominik Stolbenko však vzbuzuje rozporuplné pocity. Někteří čtenáři ho považují za nesympatického a slabého, zatímco jiní mu nakonec přece jen začnou fandit. I když se v příběhu objevují zdlouhavé pasáže, celkově se kniha čte dobře a nabízí napětí a zajímavé momenty. Více v komentářích.

Komu by se kniha Krev pro rusalku mohla líbit?

• Čtenáři, kteří mají rádi kombinaci detektivky a fantasy
  • Milovníci temných příběhů s psychologickými prvky
  • Fanoušci urban fantasy a noir stylu
  • Čtenáři hledající originální náměty a světy

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krev pro rusalku. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Sitting-Bull
31.12.2025

Kombinace detektivky a fantasy, tentokrát zasazená v alternativním světě. Už jsem nějaké detektivky zkřížené s fantasy četla a tahle z nich bylaasi zatím nejlepší.
Hlavní hrdina byl tedy k nakopání. Nemám ráda ukňourané "hrdiny", ale zápletka se pěkně rozjela a četlo se to celé velmi dobře.

všech 152 komentářů

Související novinky - Krev pro rusalku (0)

Kniha Krev pro rusalku v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně347x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi