Román pro muže přehled

Román pro muže
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/457336/mid_roman-pro-muze-4wS-457336.jpg 3 660 660

Osou dvacáté knihy ostře sledovaného českého autora je výlet tří sourozenců středních let, na který se v nezvyklé kompozici nabalují další dějové slupky. Autoritářský právník Cyril, vážně nemocný redaktor Bruno a v lásce tápající publicistka Aneta si (v doprovodu placené striptérky) vyjedou na lyžařský výlet. Předivo jejich vzájemných vztahů je přerušováno a doplňováno příběhem nevydařené vraždy, výroky českých politiků a výlevy spisovatele - autorova alter ega. Jubilejní román znovu překvapí až "nesnesitelnou lehkostí" a přitažlivostí textu, v němž nechybí silné dialogy, osobitý humor, hojné vulgarismy a trocha životní filozofie. Kniha o mužích pro muže i pro ženy, tentokrát s o něco větší mírou autorské sebereflexe.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Román pro muže. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (95)

LusSyNDA
předevčírem 3 z 5

Mně se to moc nelíbilo. Čtivé to bylo, ale děj ani přeskakování na kapitoly o autorovi mně nezaujali. Film si pamatuju matně - řekla bych, že vidět film je lepší než strávit čas s touto knihou.

nicolettkaa
28.04.2024 1 z 5

Jedna hvězda za snahu. Vieweghovi knihy jsem měla ráda (ale to jsem byla o dost mladší). Tohle je opravdu brak. Bez děje, bez humoru, dialogy mimo realitu. Již nikdy víc. Film jsem neviděla a ani to nemám v plánu.


m2056
13.03.2024 4 z 5

Knihu jsem četl ať teď i když znám film Kniha je o hodně lepší dobře se četlo jen co mě vadilo to bylo vždy kapitola do duše autora.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Román pro muže v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených1 222x
ve Čtenářské výzvě44x
v Doporučených10x
v Knihotéce320x
v Chystám se číst48x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech2x