Rambo III (Pro přítele) přehled

Rambo III (Pro přítele) https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/34268/bmid_rambo-iii-pro-pritele-1ho-34268.jpg 3 127 127

Rambo série

< 3. díl

V tomto díle nastupuje Rambo v Afganistánu,kde letí zachránit svého velitele z ruského zajetí.Všechno samozřejmě dopadne podle očekávání a Rambo opět zakončí svou misi vítězně

Literatura světová Dobrodružné
Vydáno: , Riosport-press
Originální název:

Rambo III , 1988


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rambo III (Pro přítele). Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (11)

Nemo78
26.12.2023 5 z 5

Třetí díl, napsaný krátce po tom druhém, asi nemohl moc překvapit něčím mimořádným. Přesto je trochu odlišný. Z Ramba se stává člověk projevující emoce, empatický, vyrovnaný sám se sebou. Už se nejedná o psychiatrického pacienta, ale o téměř dokonalého člověka, což je možná ještě méně uvěřitelné, než jeho původní verze. Leč o to úplně v tomto žánru nejde. Důležité je, aby dobro zvítězilo.
Zvolené téma je poplatné době, v níž kniha vznikla, dnes by zřejmě hrdinný afgánský národ, muslimové pomáhající Američanům apod., neprošlo.
Každopádně milá válečná pohádka.

Meda77
20.01.2022 4 z 5

V Rambovi samozřejmě nejde o žádný klasický Morrellův thriller, ale akční řežbu chladnými a palnými zbraněmi. Nemůžeme taky po Rambovi chtít, aby nám po večerech vyšíval záclonky.Dějově nabité jak Rumcajsova žaludovka, takže rychle uteče. Pohodové 4starsy.


Filatov
28.05.2021 4 z 5

Přišlo mi, že třetí díl má děj, který nejvíce ze všech tří knih odsýpal. Rambo III je velká akční jízda, která sice ke konci možná trochu zadrhne, ale celkově drží velmi vysoké tempo. Přidejte si k tomu luxusní výtvarné provedení obalu knihy a dostanete dobrou akční knížku.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Rambo III (Pro přítele) v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených183x
v Doporučených5x
v Knihotéce124x
v Chystám se číst9x
v Chci si koupit2x