V podsvětí přehled

V podsvětí
https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/175931/bmid_ptaci-zpev-v-podsveti-XYe-175931.jpg 4 146 146

Ptačí zpěv série

< 2. díl

Linda Ainsleyová byla nucená prchnout z domova, z města, které od okolní zpustošené krajiny odděluje energetická zeď, a od té doby touží po jediném – najít svého bratra Badyána. Už ji unavuje věčně utíkat a žít ve strachu a věří, že právě Badyán to může zastavit. Pátrání po něm ji zavede do podzemního města Léthé. Města, které sužují obavy z jeho zakladatele, záhadného Prométhea, a místní pořádkové služby. Aby se Linda dozvěděla pravdu o tom, co se stalo s jejím bratrem, musí se Prométheovi postavit. Vypořádat se s vlastním strachem se už naučila, dokáže se ale vypořádat i s pravdou, kterou chce znát? První vydání.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , CooBoo

Shadowlark, 2013

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize V podsvětí. Přihlašte se a napište ho.

Mušketyrpepa
15.05.2025 4.5 z 5

Mně se tento díl moc líbil škoda že se nedozvíme jak to vlastně skončí

Sixtinka144
05.05.2025 5 z 5

Hned po prvním díle jsem se znovu vrhla na pokračování. Líbí se mi, kam se příběh posouvá, máme zde nové postavy, které vlastně nevíme, jestli je máme rádi či nikoli. Kniha se čte úplně sama, linku mezi Orenem a Lindou mám moc ráda. Je zde hodně zvratů a celkově je V podsvětí více akční než Ptačí zpěv. Už poprvé, co jsem dočetla druhý díl a zjistila jsem, že třetí, závěrečný díl neplánují dovydat, jsem byla smutná. Přitom je to opravdu kvalitní fantasy, která by si zasloužila více pozornosti. Naštěstí se mi podařilo knihu sehnat v originále, takže konečně po takové době zjistím, jak to s našimi hrdiny dopadne. Za mě tuto sérii jedině doporučuji, ale sehnat poslední díl v originále je dost těžké.

jester138
13.04.2023 5 z 5

Jestli to k něčemu bude, závazně objednávám 3díl. Uděláme petici. Mně se to moc líbilo

Knižní novinky (20. - 27. 3.)

19.03.2014

Kniha V podsvětí v seznamech

v Mé knihovně154x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)

2018  79%Na lovu
2013  81%Ptačí zpěv