Vše, co k tobě cítím přehled

Vše, co k tobě cítím
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/492097/bmid_vse-co-k-tobe-citim-Eim-492097.jpg 4 109 109

Pro tebe všechno série

1. díl >

Zaříkávač koní Damián Álvarez slaví velké mezinárodní úspěchy a má hodně fanynek. O svém již dospělém synovi se dozví jen pár dní před tím, než si syn vezme život. Damián v šoku odřekne všechna turné a stáhne se na rodinnou usedlost v Andalusii. Když ho nečekaně vyhledá Linda Grünfelderová, psychiatrička jeho syna, hází nejprve vinu na ni a je zatvrzelý vůči veškerému okolí. V jedinečné atmosféře španělského hřebčína se rozplétají rodinné historie a propojují se životy lidí, kteří by se bez tragické události nikdy nesetkali. Linda se na farmě seznamuje s mnoha jejími obyvateli. Někteří jsou členové blízké rodiny Damiána, jiní jsou zaměstnanci. Všichni se starají o více než sto andaluských koní. Španělský temperament a německý smysl pro pořádek a pravidla se na první pohled jeví jako neslučitelné. Přesto Damiána na Lindě něco přitahuje. Podaří se právě jí prolomit jeho tvrdou skořápku? Nebo odjede z farmy s nepořízenou a jen s několika pěknými zážitky od koní?... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Red
Originální název:

Alles, das ich für dich fühle , 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vše, co k tobě cítím. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (50)

Eva_Skala99
16.06.2024 5 z 5

Přečteno jedním dechem. Příjemná oddechovka, žádné drama, ale krásný upřímný příběh dvou úplně cizích lidí, které spojuje jeden člověk a jedna událost. Po přečtení anotace jsem měla trochu obavy, ale úplně zbytečně. Doporučuji! A těším se na další díl.

Michelleee
29.04.2024 3 z 5

Obálka se mi moc líbila a tak jsem si knihu půjčila v knihovně. Romantický příběh, ale něco mi tam prostě chybělo. Jako oddechová kniha dobrý.


Zuzíček77
14.03.2024 5 z 5

Kniha z krásného Španělského prostředí, takový vysněný život. Příběh ovšem nebyl tak jednoduchý. Hlavní hrdinka, která podstupuje dlouhou cestu jen aby na ní mohl někdo házet vinu. Damián který je tak úspěšný s koňmi se najednou dozví něco co mu otočí život o 360 stupňů. Celá kniha je napsaná na krásném území, člověk jednoduše myšlenkami uteče tam kde se to odehrává a má pocit jako by tam byl také. příběh je napsaný moc hezky. Vedlejší postavy se mi také moc líbily. Ráda se ke knize zase někdy vrátím.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Ani slovo, Někdo klepe a další knižní novinky (28. týden)

10.07.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy. Přidejte citát.


Kniha Vše, co k tobě cítím v seznamech

v Přečtených130x
ve Čtenářské výzvě10x
v Doporučených4x
v Knihotéce201x
v Chystám se číst139x
v Chci si koupit16x
v dalších seznamech1x

Autorovy další knížky

Nora Welling
německá
2022  75%Vše, co k tobě cítím
2023  73%Vše, čím pro mě jsi