Pod Palcem přehled

Pod Palcem https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/534376/bmid_pod-palcem-65f464c4844e2.jpg 4 83 83

Viktor Palec série

1. díl >

Vysloužilý policista Viktor Palec se souhrou okolností stane starostou v malé obci, do které se přestěhoval, aby trávil předčasnou penzi v klidu a věnoval se svému koníčku – řezbářství. Místo vysněného odpočinku se však za pochodu seznamuje s náročnou prací starosty. Když se v obci stane zločin, touží zůstat stranou událostí, avšak jeho sousedé od něj očekávají, že se jakožto bývalý policista do vyšetřování zapojí a nejlépe všechno rychle vyřeší. Jenže případ není ani trochu jednoduchý. Kdo mohl mít zájem na smrti kontroverzního sběratele veteránů? Možných pachatelů zločinu je více než dost, v lese v blízkosti obce se navíc začínají potloukat podivná individua. Viktor Palec na sobě cítí tlak celé vesnice. Opravdu je předurčen k tomu, aby se zapeklitého případu ujal a objasnil ho?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pod Palcem. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (30)

soupik2012
09.02.2024 4 z 5

Typicky česká detektivka, která dle mého hodnocení spadá do kategorie, neurazí, ale ani nenadchne. Příběh je opravdu hodně popisný, s velice jednoduchým dějem. Jeden pohled do minulosti, zkazí veškeré možné napětí, protože je jasným vodítkem k tomu, kdo že bude pachatelem. Autorka mi strohým způsobem vypravovaní připomíná tvorbu Ed McBaina. A toho já příliš nevyhledávám. 3,5. Audiokniha je načtena obstojně a načetl ji pan Antonín Navrátil.

katallinka
05.12.2023 3 z 5

Taková utahaná vesnická detektivka. Asi by mě bavila mnohem více, kdyby první půlka nebyla jen výčet obrovského množství postav bez nějakého rozumného vysvětlení, chtěla jsem odložit. Druhá polovina byla naštěstí mnohem lepší!


Mg222
02.12.2023 2 z 5

Klidná detektivka, místy jsem se ztrácela ve jménech, postav bylo až moc. Ale možná to bude v dalších dílech lepší.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (24. týden)

13.06.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pod Palcem v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených98x
ve Čtenářské výzvě9x
v Doporučených2x
v Knihotéce55x
v Chystám se číst23x
v Chci si koupit5x
v dalších seznamech1x