Plážová chatka přehled

Plážová chatka
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/457080/bmid_plazova-chatka-NjQ-457080.jpg 3 107 107

Vraždy ve Falsterbo série

1. díl >

Časně zrána, ještě před otevíračkou, si můžete bezplatně zahrát na golfovém hřišti města Falsterbo. Staří přátelé Egon a Ragnar nejsou skrblíci, ale proč za něco platit, když nemusíte? Společně se sestrami Elisabeth a Märthou se jednoho slunečného letního rána proplíží dovnitř. Zdá se, že před sebou mají krásný den, ale jejich hru nečekaně přeruší hrozné zjištění, když v písku na druhé jamce objeví tělo předsedy golfového klubu Svena Silfverstolpa. Nastane panika, a Egon s Ragnarem udělají všechno pro to, aby svou účast zakryli. Tělo naloží do golfového auta, a odvezou jej ke klubovně. Nic však neproběhne podle plánu, a tak se spustí řetězec událostí, který není možné zastavit. Když začne vraždu vyšetřovat policie, záhy zjistí, že rekreační areál se doslova hemží lidmi, kteří měli motiv ke vraždě ješitného, vlivného a protivného Silfverstolpa. Peníze, láska i dávná tajemství stojí v cestě k vyřešení případu slunečného Falsterba, kde se realita mísí s iluzí.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: ekniha , Omega
Originální název:

Badhytten , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Plážová chatka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (36)

Ella_85
02.04.2024 3 z 5

Tak za prve, knizku jsem cetla asi pul roku! Zacatek totalni nuda.
Za druhe napad na pribeh nebyl uplne marnej, ale hned mi vytanulo na mysl jine misto, kde se taky vrazdy odehravaji, a to v Österlenu.
Za treti, prace prekladatele? korektora a mozna moji ctecky byla uplne tragicka. Tolik chyb v textu a nesmyslnych spojeni, tvaru slov.
Za ctvrte, detektivka se mi libila a vzhledem k tomu, ze jsem ji dostala jako darek do ctecky nestvaly me tolik ty chyby.
Za pate jestli vyjde dalsi, tak si je taky poridim. Klidna, pohodova knizka o vrazdach ;-)

katka_dv
01.01.2024 2 z 5

Začátek knížky vypadal slibně - detektivka ve stylu Stoletého staříka. Ovšem s rozvojem děje mi nebylo jasné, jestli jde o neústěšnou parodii na Stoletého staříka nebo neúspěšný pokus o napsání detektivky. S každou další stránkou přibývaly další a další postavy, až jsem si musela graficky zobrazit, kdo je čí kamarád, soused, kolega, manželka, bývalá manželka ... Nakonec mi ale vlastně bylo jedno, kdo je vrah ...


mondulinecka
05.09.2023 4 z 5

Knihu jsem měla jako e-knihu zdarma, normálně bych se k ni asi nedostala. Nicméně to nebylo vůbec špatné. Humorná detektivka o partě důchodců, kteří najdou na golfovém hřišti mrtvolu. A konec mě pobavil nejvíc!

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (2)

Když je člověk vystaven traumatu, potřebuje kolem sebe lidi. Mnozí mají bohužel sklon raději nerušit a člověk pak snadno se svým smutkem zůstane sám.


Všichni jsou podplatitelní, úplatek je jedinou pravdou.


Kniha Plážová chatka v seznamech

v Právě čtených5x
v Přečtených147x
ve Čtenářské výzvě32x
v Doporučených3x
v Knihotéce193x
v Chystám se číst78x
v Chci si koupit6x
v dalších seznamech2x