Neviditelný zloděj přehled

Neviditelný zloděj https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/255615/bmid_pax-neviditelny-zlodej-F4K-255615.jpg 4 80 80

Pax série

< 4. díl >

Čtvrtý díl série PAX pro mladé čtenáře. Hlad, který se nedá utišit… V Mariefredu se ztrácejí peníze, věci i zvířecí mazlíčci a hlavním podezřelým je Alrik. Kdo jiný by mohl mít krádeže na svědomí než jeden z bratrů, kteří se sem před nedávnem přistěhovali do pěstounské rodiny? Většina lidí má okamžitě jasno a ani je nenapadne, že by za mizením věcí mohlo být něco jiného. Třeba magie. Plány černé čarodějnice se tak pomalu mění ve skutečnost… Série PAX je nakažlivá jako knihy o Harrym Potterovi, napínavá jako příběhy Percyho Jacksona a tak originální, jak jen nová klasika může být. PAX je desetidílná městská fantasy série pro čtenáře od deseti let odehrávající se ve světě tajemných nadpřirozených bytostí z hlubin severské mytologie. Zároveň jde o dojemný příběh o tom, jak se naučit znovu důvěřovat lidem a vybojovat si své místo v životě.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Host
Originální název:

Bjäran , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Neviditelný zloděj. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

dájavídek
09.02.2024 5 z 5

Velmi napínavá a dobrá kniha.

Sybelle
28.04.2023 3 z 5

Tento díl není tak akční jako předchozí, ale bratři a strážci knihovny se již dostanou na stopu černé čarodějnici, která způsobuje potíže a snaží se bratry dostat z města. Když to nešlo silou, tak na to jde tentokrát jinou cestou. Užila jsem si i tento díl a později se k pokračování určitě vrátím.


marketa3815
29.01.2023 3 z 5

Podle dcery (8 let) zatím z prvních 5 Paxů ten nejslabší, nejnudnější, kde se toho moc neděje. Zatím jí strašidelný připadal jen první díl, u těch dalších nějak napětí nedokáže vnímat.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Neviditelný zloděj v seznamech

v Přečtených120x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených4x
v Knihotéce55x
v Chystám se číst9x
v Chci si koupit3x

Autoři knihy

Ingela Korsell
švédská, 1967
Åsa Larsson
švédská, 1966