Hříšníci přehled

Hříšníci https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/357266/mid_hrisnici-yZ4-357266.png 4 114 114

Paměti lovce monster série

< 2. díl >

Když se New Orleans vymkne kontrole, je jeden z elitních Lovců monster, Chad Gardenier, přeložen, aby trochu píchnul Hoodoo komandu v jeho boji s temnotou. V New Orleans se každý úplněk objevuje půl tucet nových vlkodlaků, k tomu stínoví démoni, hoodoo nekromanti nebo po dvou chodící patnáctimetroví krokodýli. A upírů je tam více než na koncertě gotiků… Prostě Orleans v osmdesátkách dává pojmu „Peklo na Zemi“ úplně nový význam. Chad má sice díky tomu příležitost získat astronomické odměny z Fonasilu, ale má to malý háček – pokud si je chce užít, musí hlavně přežít!... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: ekniha , Fantom Print
Originální název:

Sinners , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hříšníci. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (19)

Sitting-Bull
17.07.2023 5 z 5

O něco akčnější, než první díl. Opět jsem se skvěle bavila. Ideální akční oddychovka na léto, doporučuji, protože ani v tomto díle jsem nedostatkem hlášek a humoru rozhodně netrpěla. Skoro se bojím pustit do dalšího dílu, že mi ta jízda už brzy skončí, ale to je už úděl dobrých knih, že je zároveň chcete honem dočíst a zároveň je prostě dočíst nechcete.

havrmoni
29.04.2023 4 z 5

Tohle už bylo trochu jiné, více akční. Objevují se staří známí, tedy těm co četli nejdříve LM, kteří tu jsou mladí. Jo, baví mě to.


Lacie
08.03.2023 5 z 5

(SPOILER) New Orleans dalo Pamětem šťávu, kterou první díl zoufale postrádal. Chad je sice stále stejný, ale město, lidé, hoodoo, boduje. K tomu se mnohem víc zapojí i další postavy LM, Earl, Ray III a IV a Milo. Dočkáme se nebývalého vzedmutí temných sil, tuny vlkodlaků, upírů, zombií a dalších potvor, kifo červi, Sobek a realitní agentka madam Courtney s drsnými gangy nosičů.
Hoodoo město a Hoodoo komando mají naprosto neobvyklé a skvěle se čtoucí vztahy s agenty UPKM i policie, škoda, že hlavní bitka tohle všechno přeorá.
Tenhle díl je skvělý, kdyby se třetí nesl v podobném duchu, jásala bych. Jenže závěrečná akce předznamenává roztržku, která se potáhne celým dílem třetím a ani objevení agenta Frankse mě s tím nesmířilo.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Hříšníci v seznamech

v Přečtených159x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených7x
v Knihotéce129x
v Chystám se číst27x
v Chci si koupit10x
v dalších seznamech1x

Autoři knihy

Larry Correia
americká, 1977
John Ringo
americká, 1963