Světci

Světci https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/427068/bmid_svetci-pvM-427068.jpg 5 81 16

Paměti lovce monster série

< 3. díl

"Tady jsi v New Orleans." Tuhle mantru Chad Gardenier slýchá od chvíle, co ve městě začal pracovat. V New Orleans je všechno jiné - jídlo, klima, monstra a donedávna i agenti UPKM. Skutečným důvodem, proč je New Orleans tak jiné, je však prastaré monstrum, které se skrývá pod městem a pouhou svou přítomností posiluje veškerou temnou magii. V minulosti jemu podobní zničili celé armády a teď se chystá vylézt na povrch ve městě, kde mu v cestě stojí jen pár Lovců a jeden chlapík s mečem. Pokud ho včas nezastaví, celý svět se octne v područí těch nejhorších z nejhorších. Chad teď musí shromáždit své přátele i pochybné spojence a připravit se na největší bitvu svého života… pokud ho dřív nezatkne UPKM. Teď si jen vzpomenout, kam založil číslo na jistou otravnou princeznu…... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Fantom Print
Originální název:

Saints , 2018


více info...

Přidat komentář

Sitting-Bull
23.07.2023 5 z 5

Poslední díl série... Co dodat... Jsem z těch, kteří si Chuda zamilovali a královsky jsem se bavila i v tomto dílu. I když jsem od začátku série věděla, že Paměti končí tak, jak končí, stejně byl pro mě konec moc a moc smutný a Chud mi bude chybět...

havrmoni
29.04.2023 5 z 5

(SPOILER) Chada buď nenávidíte nebo milujete. Já jsem ho milovala, se vším všudy. I když jsem věděla už od začátku, že tyhle paměti budou jeho poslední, stejně mě bylo z Earlova doslovu smutno. Za mě fajn série.


iskovsky
08.04.2023 2 z 5

celá séria je tak trocha vykrádačka LM... což by ani tak nevadilo, pokiaľ by to malo nejakú hlavnú dejovú linku a hlavného hrdinu, ktorý by si dokázal získať viac sympatií... najviac ma bavila princezna Šalala... a to jako totálne :)

Lacie
08.03.2023 4 z 5

(SPOILER) Trojka je nejkecavější, nejpolitičtější, nejvýzkumnější a nejméně akční ze všech tří dílů. Politika, politika, křivé obvinění, soudy - nic moc pro mě. Agent Campbell, OK, ten mě nepřekvapil, Meyers ovšem ano, i když mě potěšilo, že Franksova morální integrita je pevná jako... Franksovy bicepsy :) Ale přiznávám, že mě zklamalo vyřešení Thorntona, nic víc?
Chad vyhnaný z domova cestuje, studuje, navštěvuje, pátrá po zvěstech o mavě, děsí okolí svými poznatky, a nakonec zorganizuje obří bitvu o záchranu světa.
Ať dělá, co dělá, moje sympatie si prostě nezískal, poněkud to pak napravil Earlův doslov, ale i tak mám LM i Kroniky radši.

Belanna
06.08.2022 5 z 5

Bezvadné zakončení této série. Pár dílků zapadlo do skládačky. Opět propracované, neopakující se, humorné i akční.
Nemalou měrou se o to také zasloužil překlad Jakuba Maříka.

Panpalapax
01.08.2022 4 z 5

(SPOILER) Ze všech tří knih série se mi tento líbil nejvíce. A to hlavně nápad, s obřím netvorem pod New Orleans. S tím, jak v doslovu Earl shrnul názor na Chada, souhlasím. Také jsem neměl hlavního hrdinu rád. Opět jsem v příběhu postrádal nějaké nečekané zvraty a překvapení. To mi tedy docela vadilo. Tím pádem chybělo nějaké napětí. Většinou bylo vše snadno předvídatelné. Takže celkem dobře napsané, ale rozhodně ne špičkové.

Luigi1
08.02.2021 5 z 5

Opět krásná čtivá jízda která se mi moc libí.

tlllk
05.01.2021 4 z 5

Dej sa ako vianočka prepletá s inou sériou a konečne doňho ako tak zapadá. Síce som očakával dôraz deja niekde inde, o to príjemnejšie bolo zistenie že to nebude až také klišé.

denydean
02.08.2020 5 z 5

Super série. Doporučuji všem co maj rádi LM .

Etule
14.06.2020 4 z 5

Skvěle zakončená série, i když na plný počet mi tam kousíček něčeho chybělo. :) Čtení bylo akční, svižné a rychlé, takže taková krásná jednohubka. Konec se mi zamlouval, jsem ráda, že jsme se konečně dozvěděli trochu víc o tom, jak to bylo s vánočním večírkem. Moc mě bavilo jaké dárky kupoval dětem Shacklefordových. :D :D Taková malá godzilka, proč ne? :D
V závěru se mi líbila ta krásná ironie toho, kdo si nakonec získal jeho srdce, pokud jsem tedy správně přečetla mezi řádky a opravdu je jeho dcera ta, která si myslím. Taková pěkná třešinka na dortu.

rimar
07.05.2020 5 z 5

Po parádní jedničce, super akční dvojce je skvělý třetí díl, který sérii zakončuje což mne mrzí. Chada jsem si oblíbil a ten konec byl totálně silný a povedený. Jen by mne zajímalo kdopak je ta jeho dcera která je zmíněná v poslední větě, budu muset hold přečíst znova první sérii protože si to vůbec nevybavuji. Doufám že se brzy dočkáme dalších příběhů ze světa lovců monster protože se jedná o dost návykové čtení.

effa
10.03.2020 5 z 5

Ani v dalším díle se Correia neopakuje a přináší něco nového. Špičkové čtení, stejně, jako jeho ostatní knihy.

Stupino
16.02.2020 5 z 5

Tak mám dočtenu celou ságu Lovců a musím říci, že je to neskutečná zábava. Chytne a už nepustí. Doufám, že se dočkáme konce LM.

EmanuelBremi
02.02.2020 5 z 5

Krátce: Knížka je skvělá, zaslouží si plný počet a dostat od Vás šanci.

Delší: Celá série je parádní a Světci se drží nejméně stejně dobře. Knížka opět ukazuje i nové stránky ze života \"normálního\" lovce. Sem tam probleskne nějaký temnější aspekt, ale na čtenáře nijak netlačí, takže se dá číst opravdu jen pro pobavení. Hlášky, akce a dokonce i výzkum baví. Navíc knížka opět odkrývá i dění z hlavní série, takže se vyplatí si ji přečíst i těm, kdo Chada zase tak moc nemusí.
Jako další plus musí zmínit opravdu znamenitou práci Jiříka, který této sérii dal další rozměr pro české fanoušky. Kdo nezná, hledejte a snad najdete.
Konec je možná o kapku silnější než by musel být, ale tohle je už srdcová záležitost a důstojný epilog si to zaslouží. Snad se jednou dočkáme pokračování v hlavní či jiné sérii z tohoto světa.

slawa.cap
02.01.2020 5 z 5

Stejná jízda jako v předchozích dílech. Když pominu kapitoly z Anglie, tak je to neutuchající akce. Možná trochu melancholie po událostech v minulém díle a když je pravděpodobné, že je to Chadův poslední deník. A konečně tady někdo pořádně vysvětlil co se stalo na Vánočním večírku. No rozhodně se těším na další knihy ze světa Lovců.

adevr
31.12.2019 5 z 5

Další povedený díl Lovců monster.

Autoři knihy

Larry Correia
americká, 1977
John Ringo
americká, 1963

Kniha Světci je v

Právě čtených1x
Přečtených107x
Čtenářské výzvě7x
Doporučených6x
Knihotéce102x
Chystám se číst21x
Chci si koupit8x