Paganiniho smlouva přehled

Paganiniho smlouva
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/537665/bmid_paganiniho-smlouva-66338e0966884.jpg 4 4231 4231

V lodní kajutě je nalezena utonulá dívka, která se vůbec nenamočila v moři, ale její plíce jsou plné slané vody. Na lustrovém háku v prázdné místnosti bez nábytku, na který by bylo možné se postavit, se houpe oběšenec. Jak tahle záhadná úmrtí souvisejí s nelegálním obchodem se zbraněmi a s Paganinim, jenž prý svého hudebního mistrovství dosáhl díky paktu s ďáblem? Druhý díl detektivní řady s komisařem Joonou Linnou vypráví opět nezaměnitelný hlas celé série Pavel Rímský.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: audiokniha , OneHotBook
Originální název:

Paganinikontraktet , 2010


Interpreti: Pavel Rímský
více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Paganiniho smlouva. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (683)

Stanas513
19.04.2024 3 z 5

Příběh se hemží postavami, u kterých mám pocit, že by tam vůbec nemusely být. Pokud se vyskytly v prvním dílu, tak už jsem na ně zapomněla (přítelkyně, dcera?). Ani on sám na konci knihy netuší, o kom je řeč. Asi si na severské autory nikdy nezvyknu. Mám staženo 5 dílů Joony Linny, toto byl druhý díl série. Ještě mu dám šanci a zkusím další díl. Myslím, že bych musela číst opravdu celou řadu v kuse, abych z toho měla lepší pocit.

nakavusterezou
06.04.2024 2 z 5

První díl ze série (Hypnotizér) mě velice bavil, takže po nějaké době jsem se s radostí pustila do dílu druhého.

Opět se setkáváme se sympatickým hlavním hrdinou Linnou, který stojí před složitým případem, do kterého je zapojena - mimo jiné - politika. A tady byl pro mě kámen úrazu. Ve svém osobním životě se o politiku nezajímám, tudíž mně ani její přítomnost v knihách nebavila. I přesto jsem knihu dočetla, ale tento díl byl za mě podprůměrný.

Každopádně i tak se moc těším, až se pustím do dalšího případu s Joonou Linnou. Toho chlapíka mám ráda.


Majto
24.03.2024 2 z 5

V krátkom čase som prečítal knihy viacerých autorov severskej krimi-literatúry. Tak som po roku od prečítania Hypnotizéra skúsil aj dvojku od "Keplerovcov". Napriek tomu, že som ju prečítal v rýchlom tempe, nepresvedčila ma o tom, že by som ešte niekedy mohol mať chuť opäť po nej siahnuť. Mal som pri tom podobné pocity ako pri každej ďalšej knihe D. Browna po Da Vinciho kóde. Zosypané všetko so všetkým, vyšetrovanie takmer žiadne, akčné scény supermanovské, kopec umelých postáv... Celé mi to prišlo len ako komerčný produkt. Nič viac. Na ďaľšiu knihu od tohoto dua asi už si netrúfnem, aj keď podľa komentárov, by relatívne mohli byť aj lepšie ako táto. Zostanem ja pri Larssonovi a Mankellovi.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Paganiniho smlouva v seznamech

v Právě čtených50x
v Přečtených7 098x
ve Čtenářské výzvě689x
v Doporučených249x
v Knihotéce1 434x
v Chystám se číst689x
v Chci si koupit154x
v dalších seznamech14x