P.S. Nenávidím ťa přehled

P.S. Nenávidím ťa https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/417910/bmid_p-s-nenavidim-ta-MJP-417910.jpg 4 426 426

P.S. série

1. díl >

Milý Isaiah, pred ôsmimi mesiacmi si bol vojak odchádzajúci na misiu a ja iba čašníčka, ktorá Ti priniesla palacinku navyše. Dívala som sa na Teba trochu dlhšie než na iných a dúfala, že si to nevšimneš. Ale Ty si si to všimol. Pred Tvojím odchodom sme spolu strávili týždeň, ktorý nám zmenil život. Na ôsmy deň sme sa rozlúčili a na poslednú chvíľu si vymenili adresy. Schovala som si všetky Tvoje listy. Pred pár mesiacmi si sa však odmlčal. Neskôr si sa sčista-jasna objavil u nás v kaviarni a správal si sa, akoby si ma v živote nevidel. Takmer som sa do Teba a Tvojej nádherne komplikovanej duše zaľúbila. Takmer. Dúfam, že si mal na to dobrý dôvod. čašníčka Maritza P.S. Nenávidím Ťa a tentoraz... to myslím vážne.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

P.S. I Hate You , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize P.S. Nenávidím ťa. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (98)

Honey0105
30.01.2024 1 z 5

Hledala jsem oddechové čtení. Nakonec šlo asi až o moc velkou oddechovku. Co se mi v knize líbilo byla jména hlavních postav, ta byla opravdu originální.
Začátek byl docela slibný, ale pak to jen ztrácelo a ztrácelo. Necítila jsem žádnou chemii, příběh byl napsaný, jak kdyby to psala 12ti letá holka. Konec nebyl ani dojemný, bylo to napsané tak uměle, že to nebudilo žádné emoce.
Neříkám, že už od autorky nic nepřečtu. Já jsem takovej masochista, že když hledám něco u čeho nemusím přemýšlet, tak ráda sahám po jakékoliv romantice. Takže možná někdy příště a třeba to bude lepší.

Knihotyna
04.01.2024 3 z 5

Isaiah a Maritza jsou dva cizí lidé, kteří si na poprvé úplně nesednou. Vzhledem k tomu, že Isaiah je voják a Maritza se mu neustále plete do cesty, rozhodne se s ním strávit týden než odjede - každý den bude něčím výjimečný. Důležité je však jedno - nezamilovat se.
Knížka ve mě zanechala rozporuplné pocity. Rozečetla jsem ji už v prosinci a na začátku ledna jsem se k ní vrátila - nebyl problém skočit do děje a hned jsem věděla, která bije. Knížka je také poměrně čtivá, takže máte rychle přečteno :).
Bohužel, já jsem nenašla vztah k hlavním hrdinům - hodně se opakující, plytcí, nevyzrálí. Styl humoru, který v knize je je dosti specifický a nemusí sednout každému - ve své podstatě je to morous vs. naivka :D.
Konec knihy je trošku zrychlený a je do něj narváno až příliš klišé.
I tak mám v plánu se pustit do autorčiných dalších knih.


Ála1968
23.11.2023 5 z 5

Nádhera,tohle vážně bylo krásný.Hodně dojemný příběh,jen jsem celou dobu doufala,že autorka nenechá Isaiaha umřít v Afganistánu,i když to by nebyla pak ta správná romantika.Každopádně poslední třetinu knihy jsem četla rozmazaně od slz.Bylo to úžasný a já doufám,že další díly budou ve stejném duchu

všechny komentáře

Související novinky (1)

10 nejprodávanějších eknih (duben)

02.05.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha P.S. Nenávidím ťa v seznamech

v Právě čtených7x
v Přečtených620x
ve Čtenářské výzvě21x
v Doporučených15x
v Knihotéce302x
v Chystám se číst298x
v Chci si koupit60x
v dalších seznamech6x

Autorovy další knížky

2019  79%PS: Nesnáším tě
2018  74%Nebezpečná iluze
2018  77%Absint
2019  83%PS: Chybíš mi
2021  80%Válka s láskou