Střet s Buggyho posádkou! přehled

Střet s Buggyho posádkou!
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/536706/bmid_stret-s-buggyho-posadkou-662234ad0ad32.jpg 5 52 52

One Piece série

< 2. díl >

Budoucí král pirátů Luffy přibral k posádce lovce pirátů Zora a společně vyráží vstříc Velkému pásu. Cestou se ovšem připletou k roztržce mezi muži kapitána Buggyho a zlodějkou Nami, která okrádá jedině piráty. Ta Luffyho okamžitě zaujme, protože je zároveň i skvělou navigátorkou.

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , Crew
Originální název:

Buggy the Clown


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Střet s Buggyho posádkou!. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (12)

PrincaListicka
24.09.2024 5 z 5

Vážené pirátky, vážení piráti, nasaďte si slamáky, vyrážíme na širý oceán. Čeká nás totiž druhá část mangy One piece s podtitulem Střet s Buggyho posádkou!

Začátkem si dovoluji upozornit čtenáře trpící na mořskou nemoc, kinedryl dnes můžete nechat v lékárničce. Celou dobu se nedostaneme z pevniny, což není ovšem vůbec na škodu, hlavně když si uvědomíme, že v prvním dílu jsme jako čtenáři cestovali více než dost. Bude ovšem přítomnost na souši znamenat klid a odpočinek? Zdaleka ne.

Před Luffym je velký úkol, dobře jeden velký úkol a spoustu menších. V první řadě je třeba rozšířit posádku, protože kapitán není zrovna moc dobrý navigátor a mistr šermíř jakbysmet. Proto se pokusí najmout do party navigátorku Nami, která je navíc skvělá zlodějka. Už tušíte, kde bude háček? Tedy spíše háčky. Jen si vzpomeňte jaké to bylo se Zorem.

Zatímco Luffy verbuje zcela neúspěšně Nami, která piráty nemá ráda, město drancuje posádka kapitána Klauna Buggyho. Klaun Buggy je tak trošku jiný klaun a hlavně má něco málo společného s Luffym. Krom toho, že jsou oba kapitáni s vlastní posádkou, jeden ji má větší a ten druhý... na ní pořád pracuje, snědli oba ďábelské ovoce. Oba dva disponují jistou schopností flexibility těla. Víc už vám však neprozradím. Jaká epická a zábavná bitva vás v tomto díle čeká? Postačí vám představa toho, jak jeden pirát lechtá druhého na noze během divokého souboje.

Vedlejší dějová linka zabývající se občany města zobrazuje nutnost soudržnosti a ochoty bojovat za správnou věc. Ovšem je zde i velice smutný okamžik, který Střet s Buggyho posádkou provází.

Kresba je perfektní, ale to se dalo čekat. Každá z postav je něčím charakteristická, což je velice nápomocné, neb si je snadno zapamatujete (včetně vedlejších postav). Nechybí akce, humor, smutek a jedno dvě zakroucení očima (ne ve špatném slova smyslu). A že je příběh pomalejší? No tak... vždyť je to paráda. Akce si užijeme více než dost, jsme přece na samotném začátku...

faba
17.09.2024 5 z 5

„Hej, velkorysý hospodský,
máš tady hosta.
Kampak se můžu posadit?
U dveří nemá člověk klid.“

Jak jinak přečteno na jeden zátah a už se těším na další díl.
Stanu se králem pirátů.
Napínavé, vtipné, akční, zábavné...
Zítra si půjdu pro třetí a čtvrtý díl. Jen nevím jestli si je nemám šetřit :-)
Ale střídám to. Pár dílů videa a potom kniha.
Teď ale zjišťuji, že mě kniha baví víc :-o


Lenka.Vílka
06.09.2024 5 z 5

A pokračujeme v dobrodružství!

("Počkej, Zoro! Vždyť ti vyhřeznou střeva!" ... "Tak si je prostě strčím zpátky!")

Protože je sice fajn najít lodní navigátorku. Ale když je to zlodějka, která nechce mít s piráty nic společného? No, mohlo by se to ještě trochu zkompilovat. Teda, jenom na první pohled. Stačí jenom úsměv, jako velký, třeba i klidně gumově roztažený a hned jde všechno líp!  :)

Ale nejdřív je čas se postarat o záporné záporáky, protože mají mapu Velkého pásu. Ale nesmíme zapomínat na naší šikovnou zlodějku, která má svůj vlastní plán. A nedělá jí problém vzít kramle, když se jí to hodí a podrazit kohokoliv, když to pomůže (především) jí, samozřejmě...

Takže jo, zábava pokračuje na plné obrátky bez jediného momentu, kdy má v plánu zastavit. Naprostá spokojenost tedy :)

všechny komentáře

Související novinky (1)

Příliš pozdě, Někdo jako ty a další knižní novinky (26. týden)

23.06.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Střet s Buggyho posádkou! v seznamech

v Přečtených61x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených4x
v Knihotéce40x
v Chystám se číst2x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech1x