Zaklínačka koní přehled

Zaklínačka koní
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/225190/bmid_zaklinacka-koni-Z3F-225190.jpg 4 87 87

Nespoutaná magie série

1. díl >

Daina měla odjakživa blízko ke zvířatům, ale teprve když získá místo u koní Královniny jízdy, uvědomí si, že jde o víc. Je to magie! Daina se stává žačkou dvorního mága, ale její děsivé tajemství hrozí zničit jedinou naději na záchranu všech. Na království Tortall totiž útočí krvelační nepřátelé. Kdo otevřel brány světa, kde byli uvěznění Nesmrtelní, a jak před nimi ubránit království? První díl dobrodružné fantasy, plné magie a lásky ke zvířatům, vyniká strhujícím napětím, množstvím akčních scén a bojů i nečekaných zvratů. Úchvatný svět plný kouzel a fantaskních stvoření, ze kterého se čtenáři nebude chtít vracet.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Pohádky a bajky
Vydáno: , CPress
Originální název:

Wild Magic , 1992


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zaklínačka koní. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (25)

Lovehorses365
06.07.2024 5 z 5

Užasná kniha...

TaLu
21.03.2024 4 z 5

Fantasy příběh pro mladší čtenáře. Daina rozumí zvířatům, po tragické ztrátě rodiny se s pomocí nových přátel učí rozumět svému daru a rozvíjet ho. Na království útočí nepřátelé z říše lidí i zvířat včetně těch kouzelných a tak o dobrodružství není nouze.


Rihatama
26.06.2022 5 z 5

Nemnoho literatury pro děti a mládež mě skutečně potěší, natož uchvátí. Dítě, dívka Daina přišla o svou rodinu, přátele, vesnici... a přece na svět nezanevře. Naopak mu má hodně co nabídnout a hodně se také co učit. Její komunikační schopnosti se světem zvířat,od koček přes delfíny k drakům a netopýrům, jsou zcela mimořádné a příběhu dodávají přirozené kouzlo laskavosti. On je příběh vůbec prodchnut všudypřítomnou magií. Právě láska ke zvířatům dle mého učinila z tohoto kouzelného příběhu nádhernou fantasy, která vrcholí celou řadou bojů a akcí na zemi, ve vzduchu i pod vodou. Tamora Pierce stvořila poutavý, osobitý svět kouzel a zvláštních stvoření, v němž na život a smrt bojují síly dobra a zla, a který si získal mé srdce. Čtěte přátelé, čtěte!

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy. Přidejte citát.


Kniha Zaklínačka koní v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených133x
ve Čtenářské výzvě15x
v Doporučených16x
v Knihotéce99x
v Chystám se číst68x
v Chci si koupit20x
v dalších seznamech4x

Štítky knihy

kouzla koně magie zvířata, fauna pro děti od 9 let

Autorovy další knížky

Tamora Pierce
americká, 1954
2014  86%Zaklínačka koní
2015  87%Strážkyně vlčí síly