Můj vysvlečenej deník přehled

Můj vysvlečenej deník https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/30546/bmid_muj-vysvlecenej-denik-MvG-30546.jpg 4 252 252

Je příjemný objevovat sex — dokud do pokoje nevtrhne táta. Je opojný vychutnávat si první velkou lásku — dokud neskončí nešťastně. Je užitečný mít kámoše, kterej ti vždycky rád ubalí špeka — dokud se ti nerozjedou depky. Je vzrušující pohrávat si s myšlenkou, jestli by nebylo lepší nebejt — dokud si tě nevezmou do parády doktoři. Je skvělý mít kámošku, který můžeš všechno říct — dokud tě nepodrazí. A je úžasný mít svoje velký tajemství — dokud se kolem tebe neprojde smrt.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Můj vysvlečenej deník. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (47)

knihovna1
27.07.2022 5 z 5

Mně se kniha líbila jako rodiči a dokázala jsem se vžít do mladých a zavzpomínat na své mládí. Při čtení se mládne. Kniha je svižná a čtivá. Líbil se mi i film natočený dle knihy. Měl brilantní obsazení, scénář a režii.

Hanncha
06.05.2022 3 z 5

Žánr dívčího románu to splnilo na jedničku. S Johanou jsem občas soucítila a občas jsem jí měla plné zuby, ale pro dospívající je to skvělá četba.
Akorát mě trochu mrzel ten humbuk, který se poté kolem knihy strhnul, částečně kvůli filmu ale hlavně kvůli identitě spisovatele/spisovatelky.
Ale to knihu "zkazí" jen když se po tom člověk pídí.

Nepídit, číst, užívat!


Jája92
24.04.2021 3 z 5

Kniha psaná formou deníku bez příkras od sedmnáctileté studentky Johany popisující svůj pestrý život. Kniha jako taková se mi líbila, ale přišlo mi, že to občas bylo až moc nakombinované.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Můj vysvlečenej deník v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených389x
ve Čtenářské výzvě31x
v Doporučených22x
v Knihotéce55x
v Chystám se číst59x
v Chci si koupit21x
v dalších seznamech3x