Mrazivý bozk přehled

Mrazivý bozk https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/488589/bmid_mrazivy-bozk-pNu-488589.jpeg 5 1994 1994

Rose miluje Dimitriho, Dimitri možno cíti niečo k Tashi a Mason by položil vlastný život, len aby mohol byť s Rose... Na Akadémii sv. Vladimíra sú zimné prázdniny a Rose sa cíti všelijako, len nie sviatočne. Útok strigojov postavil všetkých do pozoru a Akadémia je priam zaplavená strážcami vrátane Rosinej matky Janine Hathawayovej. A akoby slovné a fyzické potýčky s matkou nestačili, Dimitri má oči len pre Tashu, Mason sa až po uši zamiloval do Rose, ktorá sa každú chvíľu ocitá v Lissinej hlave, práve keď si to rozdáva so svojím frajerom Christianom. Strigoji vo svojich útokoch nepoľavujú a moroji ani strážcovia nechcú nič riskovať, a tak je výročný lyžiarsky zájazd pre všetkých povinný! Zasnežené pláne a luxusné lyžiarske stredisko poskytuje len ilúziu bezpečnosti, ktorú musí Rose opustiť, keď jej traja kamaráti zaútočia na oveľa silnejších a nebezpečnejších strigojov. Rose prichádza na pomoc len Christian, ale každé hrdinstvo má svoju cenu.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Slovart (SK)
Originální název:

Frostbite , 2008


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mrazivý bozk. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (161)

Artep071
dnes 3 z 5

I přes to šílené chování Rose je to napínavé.

dam.si.knihu
24.03.2024 4 z 5

Pokračování Vampýrské akademie bylo opět skvělé. I když člověka někdy vytáčelo dětinské chování Rose, tak je nutné si říct, že hlavní hrdinové jsou mladí a v tomto věku bychom se nechovali jinak. Proto mě také mrzí, že jsem ji nečetla ve věku, kdy bych ji naprosto milovala a žádné takové věci by mě nezaráželi.
Autorka do svého příběhu skvěle vnáší romantiku a jiskření mezi hlavními hrdiny a už teď je mi jasné, že se tam zamilujeme do více mužských postav. Já chci víc Adriana!

Richelle Mead se mu sí nechat to, že píše jednoduše a čtivě, a proto čtenář čte dál a dál. Byť jsou knihy takové „jednohubku“ tak v nich dokáže perfektně vykreslit postavy, prostředí a vnést jim skvělou jiskru. O tom, že umí dobře psát romantickou linku nemluvě. Už se moc těším na další díl!


Dela90
14.02.2024 5 z 5

Proč? Proč mě tahle série při jejím prvním vydání, minula? Nechápu. Tahle knížka mi neskutečně sedla. Už teď vím, že si musím přečíst i pokračování.

V tomhle díle se opět potkáváme s Rose, která řeší nejeden problém. Je tu také její matka, se kterou nemá dobrý vztah. Mason, který se může přetrhnout, aby si ho Rose všimla. Jenže ta má oči jen pro svého učitele Dimitrije.
Plus velká hrozba na obzoru jménem Strigové.

Co se mi líbilo, byla změna prostředí, a to luxusní horské středisko Což bylo za mě příjemné zpřestření, než kdyby se děj odehrával opět na Akademii sv. Vladimira. Pak tajemný Adrian a jeho moc.
Jiskření mezi Rose a Dimkou, která bylo v tomhle díle dost hmatatelné.
Více prostoru tu taky dostává Christian, musím říct, že mě hodně mile překvapil.

Závěr knížky mě docela šokoval. Ale aspoň si někteří z nich uvědomí, že Strigojové jsou vážně hrozba.

Těším se, co přinese další díl. Za mě doporučuju přečíst, pokud máte rádi fantasy knížky s lehkou romantickou linkou a nebezpečím k tomu, a podle mě je jedno u téhle série, jestli je Vám -náct nebo -cet.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Mrazivý bozk v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených3 406x
ve Čtenářské výzvě48x
v Doporučených298x
v Knihotéce824x
v Chystám se číst211x
v Chci si koupit68x
v dalších seznamech23x