Mise Saturn přehled
Pro fanoušky Marťana přichází mimořádný thriller z budoucnosti od autora bestsellerů NY Times a držitele Pulitzerovy ceny Johna Sandforda a mezinárodně uznávaného fotografa a fanouška sci-fi Cteina. Píše se rok 2066. Zaměstnanec Caltechu si při pozorování jen tak mimochodem všimne anomálie – něco se blíží k Saturnu a zpomaluje. Vesmírné objekty nebrzdí – to dělají jen kosmické lodě. Závěr jednání vlády je jasný: ten, kdo dokázal postavit tuhle loď, je v technologiích nejméně sto let napřed, a kdo se této lodi zmocní a dokáže ji dostat na Zemi, bude mít tak velkou výhodu, že mu žádný jiný národ nebude moci konkurovat. Číňané souhlasí... Začíná nejdůležitější cesta v historii výzkumu vesmíru. Dobrodružství o odvaze, zradě, vynalézavosti, tajemství a udivujících objevech, protože členové narychlo složené mezinárodní posádky zjišťují, že jejich sílu a rozum otestují nejen nepřátelé ze Země...... celý text
Originální název: Saturn Run, 2015
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha "Mise Saturn" vzbudila rozmanité reakce mezi čtenáři. Někteří ji považují za fascinující a napínavou, zatímco jiní ji kritizují za pomalý rozjezd a přílišnou politickou tematiku. Mnozí čtenáři oceňují technické detaily a realistické zpracování, které dodává příběhu hloubku. Na druhou stranu se objevují názory, že příběh mohl být lépe strukturován a emocionálně angažován, zejména v první polovině. Celkově se však většina shoduje, že kniha nabízí zajímavý pohled na meziplanetární závody a rivalitu mezi mocnostmi. Více v komentářích.
Komu by se kniha Mise Saturn mohla líbit?
- Fanoušci hard sci-fi
- Čtenáři zajímající se o technické detaily
- Milovníci příběhů o meziplanetárním soupeření
- Ti, kteří ocení politické podtexty v literatuře
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mise Saturn. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 110 komentářůSouvisející novinky - Mise Saturn (0)
Kniha Mise Saturn v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 8x |
| v Chci si koupit | 43x |
| v dalších seznamech | 6x |

84 %
65 %
Ke knížce jsem se dostala přes kriminální sérii s Lucasem Davenportem. Netušila jsem, že autor napsal i sci-fi. Příběh přináší zajímavá zamyšlení i nad lidstvem.