Mirzova vize přehled

Mirzova vize
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/534563/bmid_mirzova-vize-65f848b4af2a0.jpg 4 47 47

Mirzova vize se vyplní 21. června 2034. Svět se náhle propadne do minulosti. Do dalekého pravěku. Lidé zhýčkaní moderními technologiemi jsou vrženi do světa tvorů, které doposud vídali jen v muzeu či na stránkách encyklopedií. Boj o přežití začíná. Najde se mezi vyvrženci někdo, kdo dokáže tento tragický vývoj zvrátit? Co třeba dva nenadálí hrdinové – první z nich se dostal na samý závěr druhohor, druhý zůstal jakýmsi řízením osudu trčet v současnosti. Dali si za úkol obnovit v pravěku civilizaci a varovat svět 21. století před nastupující zkázou Jenže na druhohorní Zemi se nezadržitelně řítí její Nemesis – asteroid Chicxulub... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mirzova vize. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (18)

uzivatel90562
30.05.2024 3 z 5

Knihu jsem si užíval, rozhodně se četla (nebo spíše poslouchala v mém případě) dobře. Nápad je též dobrý a přináší mnohé k zamyšlení (například jsem doteď netušil že včely a potažmo med jsou tu s námi už 80 milionů let). Jenže teď přichází to ale. Knize by za mě slušela mnohem delší stopáž. Na konci jsem měl rozporuplné pocity a uvědomil jsem si, že tu autor vlastně nadhodil mnoho témat a příběhů, ale vlastně je nijak do hloubky nerozvíjí. Postavy spolu interagují, ale nemají vlastně žádné skutečné vztahy. V druhé polovině jsem se velice těšil, že se třeba něco dozvím více o civilizaci Integrálů, čekal jsem nějaké velké rozřešení ale nic. Víceméně mi přišlo, že kdykoliv to začalo být opravdu zajímavé a člověk chtěl vědět víc, tak byl příběh utnutý a věnoval se dalšímu tématu, ať už se jednalo o linku Moriko, Martina, Diega nebo závěru. Takže bohužel, za mě spíše lepší průměr.

21olaf
19.05.2024 5 z 5

No já byl spokojen, velmi zajímavé. Hlavně závěr je skvělý, asi jako kdyby to bylo skutečné :)


Marfulka007
11.05.2024 audiokniha 4 z 5

**AUDIOKNIHA**
Poslech knihy jsem si užila. Zajimavý nápad. Začátek se mi líbil hodně. Poslední část mi přišla trochu moc technická až jsem se ztrácela. Ale ten konec byl pecka.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Do ráje, Království obávaných a další knižní novinky (35. týden)

27.08.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Mirzova vize v seznamech

v Přečtených59x
ve Čtenářské výzvě5x
v Knihotéce53x
v Chystám se číst33x
v Chci si koupit8x
v dalších seznamech1x