Nákaza přehled

Nákaza https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/21441/bmid_nakaza-k2E-21441.jpg 4 267 267

Marissa Blumenthalová série

1. díl >

Thriller z lékařského prostředí, ve kterém se setkáváme s Dr. Marissou Blumenthalovou, kterou můžeme znát i z knihy Známky života. V L.A se začne šířit epidemie neznámé nemoci. Marissa je vyslána poprvé do terénu. Zajistí karanténu a zjistí, že se jedná o virovou horečku - Ebola. Snaží se vypátrat původce choroby. ..

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Outbreak , 1987


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nákaza. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (32)

Aymira
28.01.2024 3 z 5

Cestování skrz naskrz Spojenými státy. V první polovině knihy pomáhá hlavní hrdinka řešit nákazu smrtícím virem na různých místech USA. V druhé polovině najdete návod na to, jak můžete sami, bez jakékoliv pomoci, zdolat partu mocných, kteří na vás poštvou drsné zabijáky.

aliza
12.03.2023 5 z 5

Jako všechny knihy od autora je i tato kniha skvělá.


Monyel
02.02.2022 4 z 5

Moje první setkání s tímto spisovatelem a určitě ne poslední. Nejvíce se mi líbila první polovina knihy, kdy se řešila Ebola a zaváděla se opatření v jednotlivých nemocnicích. Autor uvěřitelně zachytil chaos, zmatek a strach z nakažlivé nemoci. Druhá polovina knihy byla akčnější a měla již ráz krimi thrilleru. Při čtení je nutné mít na paměti, že kniha byla napsána před více než 30 lety, a to se projevuje v chování některých postav a použité technice. Marissa měla víc životů než kočka a chvílemi nevěděla co vlastně chce. Její provinilost ohledně toho, že se nenechala obtěžovat šéfem, když je vlastně tak přitažlivý, byla absurdní. Knihu přesto hodnotím kladně, místy byla sice trochu kýčovitá, ale četla se dobře a rychle uběhla.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Nákaza v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených512x
ve Čtenářské výzvě29x
v Doporučených14x
v Knihotéce251x
v Chystám se číst52x
v Chci si koupit9x
v dalších seznamech2x