Manželská past přehled

Manželská past https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/216309/mid_manzelska-past-216309.jpg 4 939 939

Hrabě Michael Conte si musí najít manželku. Ne že by pohledný multimilionář nějak zvlášť toužil vlézt do chomoutu, ale podle staré italské tradice, na které lpěl Michaelův otec, se nejprve musí oženit on, a teprve potom se může vdát jeho mladší sestra. A ta po sňatku doopravdy touží.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Manželská past. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (158)

Gabux
19.01.2024 4 z 5

#rereading

Je to příjemná letní romantická oddychovka, která se perfektně hodí na pláž. Jak by taky ne, když se většina příběhu odehrává v Itálii?

Setkáme se zde i s postavami z prvního dílu, ale není nutností první díl číst. Michael je charismatický a sympatický muž, co má rodinu na první místě. Jeho sestry jsou skvělé a jeho máma je žena, která už má něco odžito a nedá se jen tak obalamutit. Té ženské jsem strašně fandila. Maggie, hlavní hrdinka, měla strašné dětství a podepisuje se to na jejím životě doteď. Chvílemi mi ale i tak strašně lezla na nervy a to jsem ji i chápala.

Celý příběh se čte zase úplně sám. Nedoporučuji ale číst sérii vcelku. Přece jen je to dost přes kopírák, i když postavy jsou jiné. Přesto to byla milá, romantická a energií nabitá romantická jednohubka.

Jita160
07.01.2024 4 z 5

Další dohodnutý sňatek.
Oproti prvnímu dílu jde především o blaho rodiny a udržování jejich tradic.
Hrabě a fotografka to prostě nemůže fungovat. Ona není žádná skleníková květinka je oduševnělá a přímá. Hrabě rád velí a má vše pod kontrolou.
Může za jejich sblížení a vzájemnou přitažlivost kouzelná kniha lásky a nebo prostě dostali co oba potřebovali aniž by to hledali v manželské pasti????


Senza Jenka
08.12.2023 3 z 5

Spousta zcela vykonstruovaných problémů, typu: Nejstarší syn se musí oženit první. Nebo: Musíte si manželský slib zopakovat v Itálii. Průhledná manipulace ze strany matky Conteové.
Maggiino dětství a dospívání byla očividně noční můra a jejím rodičům bych nesvěřila ani třínohého jezevčíka vteřinu před smrtí, natož dítě - hnus.
Jinak je to ale roztomilé a romantické. Oddechovka.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (17. - 26. 1.)

16.01.2014


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Manželská past v seznamech

v Právě čtených7x
v Přečtených1 608x
ve Čtenářské výzvě9x
v Doporučených72x
v Knihotéce508x
v Chystám se číst180x
v Chci si koupit45x
v dalších seznamech9x