Kvílející schodiště přehled

Kvílející schodiště
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/211163/mid_lockwood-co-kvilejici-schodiste-bSp-211163.jpg 4 220 220

Lockwood & Co. série

1. díl >

Už více než padesát let sužuje Británii děsivá epidemie duchů. Vznikla řada parapsychických vyšetřovacích agentur, které se snaží zneškodňovat nebezpečné přízraky. Lucy Carlyleová přijíždí do Londýna v naději, že si vybuduje úspěšnou kariéru u významné firmy. Místo toho skončí u nejmenší agentury ve městě, kterou vede okouzlující Anthony Lockwood. A když se jeden případ ošklivě zvrtne, Lockwood & spol. mají jedinou naději všechno napravit. To naneštěstí zahrnuje nutnost strávit noc v jednom z nejnebezpečnějších strašidelných domů v celé Anglii a vyváznout z toho živí. Příběh z velkoměsta sužovaného přízraky je plný napětí, humoru a skutečně děsivých duchů. Rozlučte se s klidným spánkem...... celý text

Literatura světová Horory Pro děti a mládež
Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

The Screaming Staircase , 2013


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kvílející schodiště. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (55)

Carol1122
21.03.2024 5 z 5

Tak to byla doslova strašidelná jízda:) Musím říct, že seriál (relativně nově zpracovaný, který doporučuji všemi 10), je skoro přes kopírák dělaný ke knížce. S rozdílem, že seriál pokračuje i přes druhou knížku. Hlavně je to velmi chytlavé, příběh běží jak o závod, velmi dobře se to čte, místy je to strašidelné i vtipné zároveň a Lockwooda budete prostě zbožňovat :) za mě je to opravdu pecka a to normálně ani na horory nejsem, ale tady vás to proste stáhne, nepustí a ještě se zamilujete do paranormála:)

Puddle
01.10.2023 5 z 5

Autorův jazyk sice není úplně jednoduchý, ale i přesto mě kniha pohltila hned od prvních řádků. Svět Lockwooda a spol je nesmírně atmosférický. Práce s postavami, budování světa i gradace děje a postupné odhalování jádra „Problému“ napříč celou pentalogií jsou špičkové.


nikca1994
28.09.2023 3 z 5

Od této knihy jsem očekávala více,ale jinak se četla dobře. Zkusím další díl zda bude lepší.Každému se líbí něco jiného,proto je na každém zda si tuto knihu přečte.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy. Přidejte citát.


Kniha Kvílející schodiště v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených289x
ve Čtenářské výzvě21x
v Doporučených23x
v Knihotéce150x
v Chystám se číst141x
v Chci si koupit40x
v dalších seznamech4x