Lituji, čekají mě přehled
Ambiciózní Yael žije jen svou prací a nemá čas ani na přátele. Pak potká bývalého kamaráda Marca, který před lety bez vysvětlení zmizel. Yael i díky němu nachází cestu ke svému zapomenutému bezstarostnému já. Uvědomuje si ale, že její city k Marcovi nejsou kamarádské. To ji staví před nelehký úkol - najít rovnováhu mezi láskou a kariérou. Jak má obstát v náročné práci a zároveň věnovat dostatek času novému vztahu, aby Marca znovu neztratila?... celý text
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha je považována za příjemnou oddechovku, která se čte snadno. Hlavní postava, Yael, se soustředí na kariéru a zanedbává osobní život. Čtenáři oceňují autorčin styl a schopnost zachytit emoce postav. Příběh ukazuje, jak důležité je najít rovnováhu mezi prací a rodinou. Někteří čtenáři však vyjadřují nespokojenost s pomalým tempem a charakterem hrdinky. Celkově je kniha doporučována pro ty, kteří hledají lehké a pohodové čtení. Více v komentářích.
Komu by se kniha Lituji, čekají mě mohla líbit?
- Čtenáři hledající oddechové příběhy
- Milovníci francouzské literatury
- Ti, kdo se zajímají o témata kariéry a osobního života
- Fanoušci psychologických románů
- Čtenáři, kteří ocení realistické postavy
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lituji, čekají mě. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 88 komentářůSouvisející novinky - Lituji, čekají mě (1)
Knižní novinky (13.4. - 22.4.)
13.04.2017
Kniha Lituji, čekají mě v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 1x |
| v Přečtených | 448x |
| ve Čtenářské výzvě | 52x |
| v Doporučených | 27x |
| v Mé knihovně | 298x |
| v Chystám se číst | 172x |
| v Chci si koupit | 39x |
| v dalších seznamech | 6x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Agnès Martin-Lugand také napsal(a)
| 2016 | Šťastní lidé čtou a pijou kávu |
| 2016 | Šťastní lidé mají snadný život |
| 2019 | Kapka štěstí v ranní kávě |
| 2017 | Lituji, čekají mě |
| 2018 | Štěstí mi uniká mezi prsty |

89 %
76 %

Autorku mám ráda, ale tady jsem byla trochu zklamaná. Nebylo to špatné, ale kdyby bylo méně textu a svěžejší tempo, byla bych spokojenější.