Legendy: Draci přehled

Legendy: Draci
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/45642/bmid_legendy-draci-C3d-45642.jpg 4 52 52

Legendy série

1. díl >

Když na tebe dopadne stín jejich křídel, zamrazí tě v zádech. Odvážíš se vstoupit do jejich světa? Martin D. Antonín, Jan Dobiáš, Jan Kantůrek, Ivana Kuglerová, Leonard Medek, Jiří Pavlovský, Jana Rečková, Pavel Renčín, Františka Vrbenská a další. 27 povídek, 27 světů a 27 dračích příběhů – to je kniha, kterou držíš v ruce. Hic sunt dracones. A čekají na tebe…... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Legendy: Draci. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (12)

dpxcz
18.06.2021 3 z 5

Opět se budu opakovat. Povídkové knihy nemám rád, proto nechápu, proč je čtu. Povídky zde byly průměrné a kvantita výrazně převažovala nad kvalitou. Povídka "Elvíra" od "Jindřicha Rohlíka" mě zaujala natolik, že si od něj přečtu i nějakou další knihu. Nápad, že každý čaroděj nebo čarodějka čerpá sílu pro svou magii z něčeho jiného, je opravdu výborný. A když se jedná o sex, může to mít jiskřivý náboj.

Ashi
07.07.2020 4 z 5

Miluji téma draků ve fantasy příbězích. Ovšem české fantasy je velice specifické a nesedí mi. Je to úplně jiný styl než jsem zvyklá a přestože jsem českým autorům dala několikrát šanci, nejde to. Tento sborník však díky mému oblíbenému tématu považuji za celkem povedený. Jak psali jiní některé povídky jsou krásné, některé nudné, ostatně je to přehled autorů, každá je psaná úplně jiným stylem.


Lymril
27.12.2018 2 z 5

Některé kapitoly byly naprosto senzační!!! Jiné už bohužel tolik ne :(

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy. Přidejte citát.


Kniha Legendy: Draci v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených85x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených4x
v Knihotéce91x
v Chystám se číst41x
v Chci si koupit14x
v dalších seznamech2x