Láska na heslo přehled

Láska na heslo https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/177020/laska-na-heslo-177020.jpg 4 64 64

Není to nic příjemného, když váš nový podřízený je starší než vy, k tomu všemu zcestovalý a jako by to ještě nestačilo, navíc disponuje nebezpečnou přitažlivostí. O tom se mohla na vlastní kůži přesvědčit vedoucí firemního výpočetního střediska Zdena, která dostala za úkol zasvětit nového koordinátora do chodu svého oddělení. Když ten muž jako vrchol všeho hrubě poruší interní předpis a Zdenin nadřízený se jej zastane, její averze vůči němu nezná mezí. Prozradit mu důležité heslo pro přístup k hlavnímu počítači? Tak o tom ať si pan koordinátor nechá jenom zdát! Postavy babičky zvané Bafík, lehkomyslného bratrance a Zdeniny svérázné kamarádky dotvářejí úsměvný příběh mladé ženy, která všechny své životní peripetie zvládá s přehledem a bravurou. Tedy, skoro všechny...... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Láska na heslo. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (21)

Aghatte
29.12.2023 2 z 5

Moc mě to nebavilo, počítačová hantýrka mi lezla na nervy,
staropanenská Zdena mi moc sympatická nebyla, a jelikož jsem druhou půlku už jen přeskakovala, nepochopila jsem ani zápletku, proč se sešli a rozešli a zase sešli. Humorného tam nebylo nic, a nechápu, že se zlomenou pravou rukou mohla pracovat s myší.
Neurazí nenadchne, nic, co bych doporučila.


Jediné, co obdivuji, je zběhlost autorky v PC světě, asi v 98% jsem netušila, o čem je řeč. Jen se mi zdálo, že problémy se vrstvily geometrickou řadou, ale třeba to je u správců systémů běžný pracovní den. Výsledkem pro čtenářku je děsná nuda.


A nejvíc mě dostala pasáž, kde " v tom, aby mu vydala i poslední kousek oblečení, ji zabránilo jen leknutí, když se opodál ozvaly hlasy nějakých výletníků".
To dělá cavyky 32 let, suší si to pro kdoví koho, a pak sebou praští do prvního houští a zvedne sukni jako nějaká děvečka? To jako vážně? Která žena by chtěla takovou první zkušenost?
Bez soukromí, svíček, hudby, ztlumeného světla, ohromné postele a hlavně sprchy na dosah :-D

zdenaR
11.05.2022 3 z 5

Česká oddechovka s předvídatelným dobrým koncem. Pro relax také dobré.


tess.de.veles
26.11.2020 4 z 5

Oddechovka....Jen někdy mi přišlo, že se sedmatřicetiletý David chová jako nápadník za První republiky...Ale i tak se mi knížka líbila....

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Láska na heslo v seznamech

v Přečtených109x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených3x
v Knihotéce38x
v Chystám se číst13x
v Chci si koupit1x

Autorovy další knížky

Táňa Kubátová
česká, 1958
2019  83%Bukůvky
2017  63%Vánoční zázraky
2018  79%Osud tančil charleston
2006  83%Hrníček z lásky
2009  78%Abstinentka