Království prokletých přehled

Království prokletých https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/496921/bmid_kralovstvi-prokletych-dH1-496921.jpg 4 446 446

Poté, co zaprodala svou duši, aby se stala královnou Hříšných, se Emilia vydá s tajemným princem Irou do Sedmi kruhů, kde je uvedena do svůdného světa neřestí. Přísahá, že udělá všechno pro to, aby pomstila svou milovanou sestru Vittorii… i když to znamená přijmout manželství s princem Orgoliem, králem démonů. Jak zní první pravidlo dvora Hříšných? Nikomu nevěř. Se zrádnými princi, přepychovými paláci, tajuplnými pozvánkami na večírky a rozporuplnými nápovědami ohledně toho, kdo skutečně zabil její dvojče, je Emilia osamělejší než kdy dřív. Může vůbec důvěřovat Irovi, který byl jejím někdejším spojencem ve světě smrtelníků, nebo skrývá nebezpečná tajemství o své pravé podstatě? Emilia bude zkoušena mnoha způsoby, zatímco pátrá po řadě magických předmětů, které odhalí stopy k její minulosti a poskytnou jí odpovědi, po nichž prahne…... celý text

Literatura světová Fantasy Dívčí romány
Vydáno: , King Cool
Originální název:

Kingdom of the Cursed , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Království prokletých. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (101)

Cejinka
15.04.2024 4 z 5

Konečně peklo! Na tenhle díl jsem byla natěšená hned po přečtení jedničky, protože jsem věděla, že nás příběh přenese ze zářivého Palerma do krutého pekla. Tam, kde jednička skončila začala hned dvojka. Hrozně mě překvapilo vykreslení pekla, páč jsem čekala klasika všude oheň, ale tam byl led a mráz a bylo to totálně skvělý, protože to bylo úplně jiné! Tenhle díl byl o fous lepší jak ten první, protože tady jsem konečně dostala všechny hříšné prince najednou a dostala jsem pekelnou říši, která testovala hlavní hrdinku Emílii na každém jejím kromu, každé její rozhodnutí. Také oproti prvnímu dílu byla tahle kniha nabitá větší a zajímavější akcí. Už se nesoustředí pouze na to najít vraha své sestry, což mě velmi mile potěšilo, protože tahle linka mě moc nebrala. Během čtení jsem si užívala jiskření mezi hlavními postavami - Emílií a Irou (Wrathem). Jejich napojení, jejich popichování, jejich chemie.. to vše tady prostě báječně funguje a já si to užívala. Jsem moc ráda, že mě druhý díl nezklamal a nebyl pouze nějakou výplní, ale nabídl plnohodnotné pokračování v příběhu který je super. Jak jsem už řekla, tenhle díl byl o něco lepší jak ten první, takže hodnotím 4,5*.

Baru7
12.04.2024 3 z 5

Tento díl byl lepší než ten první, ale teda ani tak to pro mě není taková supernova jak píšou ostatní.
Kdyby se všechny tři díly spojili do jednoho, tak by to bylo akorát, takhle je to zbytečně zdlouhavé, pořád nic a pak najednou bum, posun, ale bez podrobností.


zatoulane_knihy
06.04.2024 5 z 5

KRÁLOVSTVÍ PROKLETÝCH

Miluju miluji. Je rozhodnuto, tato série patří k oblíbeným!! Emílie a Iro No co dodat.

Druhý díl serie. Krásně se to četlo a rychle to uteklo.

Začátek teda byl nijaký, ale to by se dalo odpustit. Následovala cesta do pekla a první zkouška. Další intriky a tajemství. Když konečně se dozví nějaké informace o svém poslání, vše je pak jinak.

Zde je peklo popsáno do posledního detailu a ještě víc. Zbytek příběhu byl lepší a lepší.

Četla jsem to jedním dechem. Jejich vztah byl napnutý. Nenávist, chtíč, zrada, lži a intriky. No prostě co bychom chtěli od prince hříchu.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Kosti v srdci, Hrad ve Skotsku a další knižní novinky (46. týden)

13.11.2022


Vychází Ticho a další knižní novinky (44. týden)

29.10.2022


Citáty z knihy (3)

Otevřela jsem dveře a potlačila vzdech. Uvnitř se nachá­ zela knihovna, o jaké se mi nesnilo. Jakmile jsem vešla do místnosti a prohlédla si celé řady skleněných polic, zaplavilo mě nadšení. Pokračovaly do nekonečna.


Jména mají moc. Tituly předvádějí moc. Jedno se dá bě­ hem chvíle získat či ztratit, to druhé ne.“


„Každý padouch si o sobě myslí, že je hrdina. A naopak. Ve skutečnosti se v každém z nás skrývá trochu z padoucha i hrdiny. Záleží na okolnostech.“


Kniha Království prokletých v seznamech

v Právě čtených16x
v Přečtených565x
ve Čtenářské výzvě43x
v Doporučených32x
v Knihotéce325x
v Chystám se číst210x
v Chci si koupit73x
v dalších seznamech10x