Každý tvůj nádech přehled

Každý tvůj nádech
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/527424/bmid_kazdy-tvuj-nadech-65691632995bc.jpg 4 295 295

Dark Elements série

< 3. díl

NĚKTERÉ LÁSKY PŘETRVAJÍ AŽ DO POSLEDNÍHO DECHU Každé rozhodnutí s sebou nese následky a sedmnáctiletá Layla Shawová čelí drsnějším rozhodnutím než většina z nás. Světlo, nebo temnota? Hříšně sexy démon Roth, nebo Zayne, úžasný, ochranitelský Strážce, o kterém si v životě nemyslela, že by mohl být její? Nejtěžší ze všeho je rozhodnout se, komu může věřit. Layla se potýká i s novým problémem. Byl vypuštěn Lilin, nejhrozivější ze všech démonů, který zničí, na co jen sáhne... a nebere si servítky, ani když jde o její nejbližší přátele. Aby ochránila Sama před osudem horším než smrt, musí Layla podniknout nebezpečnou cestu, a přitom ubránit své město – a lidskou rasu – před zkázou. Layla, rozervaná mezi dvěma světy a dvěma muži, nemá žádnou jistotu, ani tu, jestli přežije. Obzvlášť když ji a její přátele začne pronásledovat stará dohoda. Avšak někdy, když jsou tajemství na každém kroku a zdá se, že pravdu nelze rozeznat, musíte poslouchat své srdce, vybrat si stranu a bojovat jako o život.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: ekniha , King Cool
Originální název:

Every Last Breath , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Každý tvůj nádech. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (49)

Zuzíček77
09.05.2024 5 z 5

(SPOILER) Máme tady poslední díl s touhle super partou. Ani třetí díl mě nezklamal, děj tak svižně utíkal. Bála jsem se aby se tam například něco neopakovalo, ale ne dál to pokračovalo a bylo to napínavější a napínavější. Moje srdce plesá, že si Layla konečně vybrala mezi Zaynem a Rothem. Dalo se čekat jak celý příběh dopadne, ale cesta k tomu konci tedy byla opravdu trnitá a plná překvapení. Tuto sérii jsem si opravdu užila od prvního slova, až do posledního i přes to, že už dávno nejsem cílová skupina. Ráda se k ní vrátím.

Z knihy:
- „Proč musí vždycky záporáci vést odporně dlouhej monolog? Prostě přejděme k vraždění, ne?"

- „Já, Astaroth , korunní princ pekel, jsem do tebe zamilovanej, Laylo Shawová. Včera. Dnes. Zítra. Za stovky desítek let do tebe budu pořád zamilovanej a bude to stejně intenzivní dneska jako za deset let."

- „Nic na tomhle světě ani dole mě od tebe neudrží. Nic, Laylo. To je slib, kterej nikdy neporuším."

- „Když jsem tě držela v náruči a ty ses na mě jen pár minut po narození podívala, poznala jsem ten nejčistší druh lásky."

Nikidree
30.04.2024 4 z 5

Ve chvíli, kdy si Layla konečně zvolila mezi kluky, mi bylo i jasné, jak to celé dopadne. Což mi absolutně nevadí. Co si budeme, jedná se o sérii pro "děti a mládež" a přesně tím Dark Elements je. Tudíž je potřeba s tím počítat.
Jsem moc ráda, že autorka už neprotahovala nerozhodnost Layly mezi kluky, protože druhý díl jsem v tomto ohledu docela protrpěla.
Celkově tuto sérii hodnotím velmi kladně. Líbí se mi svět, postavy a i události, které se v knihách objevily. Ano občas mi lezla Layla na nervy, ale její povaha, věk a fakt, že celý život byla nucena nějak vyrůstat a potom zjistila, že to není tak černobílé, jak ji bylo vštěpováno udělá své.
Sérii rozhodně doporučuji, jen bych podotkla, že se opravdu jedná o YA čtení a třeba oproti Z Krve a popela je děj velmi mírný. Což mu však neubírá na kráse! Je to prostě něco jiného a mě se to moc líbilo.


Peetullka
28.04.2024 4 z 5

Skvělá série. Škoda, že už je konec.
Jsem ráda, že si Layla vybrala hned na začátku a za mě dobře. Vše bylo vysvětleno. Ale kam se poděl ten skvělý Roth, tento díl mě štval, byl moc lidský.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Hlubina, Dotek temnoty a další knižní novinky (45. týden)

05.11.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Každý tvůj nádech v seznamech

v Právě čtených11x
v Přečtených371x
ve Čtenářské výzvě27x
v Doporučených13x
v Knihotéce232x
v Chystám se číst167x
v Chci si koupit73x
v dalších seznamech12x