Zrádné loviště přehled

Zrádné loviště https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/512886/bmid_zradne-loviste-b1m-512886.jpeg 4 76 76

Kate Shugaková série

< 8. díl >

SEVERSKÁ KRIMI Z OPRAVDOVÉHO SEVERU… Cal Meany je podvodník, pytlák, násilnický otec a nevěrný manžel. Jeho vražda proto nepříliš překvapivě vyvolá takovou vlnu nadšení, až soukromá vyšetřovatelka Kate Shugaková, která Calovu mrtvolu vyloví ze zátoky Alaganik, uvažuje, zda má vraha zatknout, nebo ho pochválit. Překvapivé ovšem je, že tělo nese známky zmlácení, smrtelného pobodání, uškrcení a utopení. Hlavními podezřelými se stávají Meanyho nepříliš zarmoucená manželka a jeho děti. Motiv k vraždě by ovšem měla i většina sousedů. Nicméně poté, co se okolnosti dramaticky vyhrotí, začne Kate uvažovat o tom, že tenhle neobvyklý případ možná nepůjde tak snadno vyřešit... Situaci navíc zkomplikují Kateiny tety, které se v rybářském táboře na Amartuq Creeku zapletou do vlastních pochybných obchodů, a Kate musí dokázat, že alespoň ony žádnou vraždu nespáchaly.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: ekniha , Mystery Press
Originální název:

Killing Grounds , 1998


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zrádné loviště. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (25)

Nuttelka
28.04.2024 audiokniha 3 z 5

Po skvělém předchozím dílu "Mrazivé tání" jsem z toho dílu zase docela zklamaná.. Většina knihy je věnována lovu lososů.. ano, vím, jakým stylem autorka píše, ale mě to sáhodlouhé popisování prostě nebaví.. vražda byla spíš jen takovým zpestřením, aby se aspoň něco dělo, nic napínavého.. jak už jsem několikrát zmiňovala, s touto sérií je to jako na houpačce :-))

alabra
20.04.2024 4 z 5

V tomhle díle je více pozornosti věnováno rybolovu na Aljašce a všemu, co se točí kolem toho. I vyšetřování zločinu má menší pozornost. Padouch je znám od začátku a vraha odhalit je celkem jednoduché.


Vesmich
17.04.2024 5 z 5

Tentokrát svéráz národního rybolovu, kdy jde Shugakové, jak jinak, o krk, ale je jak kočka a má devět životů, takže nejméně do dalšího dílu ještě vydrží. V úvodu se důkladně seznámíme s padouchem, který je odporný jak od Agathy a pak ho taky, stejně jako u Agathy, někdo zamorduje a nikomu to není ani trochu líto. Dobře mu tak!

všechny komentáře

Související novinky (1)

Kořist, Ty chladné oči a další knižní novinky (11. týden)

12.03.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zrádné loviště v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených101x
ve Čtenářské výzvě7x
v Knihotéce100x
v Chystám se číst53x
v Chci si koupit14x
v dalších seznamech4x