Krásná katastrofa přehled

Krásná katastrofa https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/151047/krasna-katastrofa-151047.jpg 4 1604 1604

Katastrofa série

1. díl >

JE TO KAMARÁTSTVO S NEPLÁNOVANÝMI DÔSLEDKAMI, KRÁTKODOBÉ VZPLANUTIE ALEBO LÁSKA? ABBY ABERNATHYOVÁ začína navštevovať vysokú školu ďaleko od svojho rodného mesta, aby zabudla na minulosť. Uteká pred rodinou, ktorá jej vinou alkoholu a hazardných hier urobila zo života peklo, a usiluje sa byt príkladnou študentkou. TRAVIS MADDOX má prezývku Besný pes a na štúdium si zarába ilegálnymi pästnými súbojmi – samozrejme, bez rukavíc. Má povesť najväčšieho zvodcu žien na univerzite. Je to presne ten typ, akému by sa Abby mala zďaleka vyhnúť, ak nechce spadnúť do pasce svojho starého života. TRAVIS A ABBY sa navzájom priťahujú, ale presviedčajú okolie aj jeden druhého, že z ich priateľstva nikdy nevznikne milenecký vzťah. Potom však Abby prehrá stávku, a tak musí mesiac bývať s Travisom v jeho byte. Vášeň sa už nedá maskovať priateľstvom.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Fortuna Libri (SK)
Originální název:

Beautiful disaster , 2011


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krásná katastrofa. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (351)

11191
03.02.2024 1 z 5

Tak tohle fakt ne. Měla to být oddechovka do letadla. Ve skutečnosti bylo pro mě čtení utrpení, dlouho jsem nečetla větší blbost. Nevím co bylo horší. Buď absolutně pitomé hlavní postavy, nelogičnosti v ději (jako fakt můžete někoho na americké škole v jídelně zmlátit a nemít za to žádný postih?) nebo uměle vykonstruované situace, ve kterých se všichni chovají jako na houpačce a celkovému příběhu spíše škodí. Doporučuji pouze masochisticky založeným lidem.

Kristy.Seb
21.01.2024 4 z 5

Ten jejich vztah byl opravdu jedna velká katastrofa. Ale příběh mě bavil.


MAU256
12.12.2023 5 z 5

Četla jsem el. verzi a musím říci, že zde bylo spousty chyb, ale i přes to byla kniha velmi čtivá. I když příběhů zlobivého kluka a holky, která je jediná, co ho může zachránit před sebou samým, je dost, no tak přiznejme si to, další není na škodu :-). Určitě si přečtu i další díly.

"Myslel jsme si, že jakmile si tě vezmu trochu se zmírní obavy z toho, že tě ztratím. Ale mám pocit, že když nastoupím do tohohle letadla..." "Travisi. Miluji tě. Pojďme domů." Stáhl obočí. "Neopustíš mě, že ne? Ani když jsem tvoje osina v zadku?"

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Krásná katastrofa v seznamech

v Právě čtených14x
v Přečtených2 545x
ve Čtenářské výzvě110x
v Doporučených191x
v Knihotéce554x
v Chystám se číst516x
v Chci si koupit143x
v dalších seznamech16x