Jak naladit štěstí přehled

Jak naladit štěstí https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/481979/bmid_jak-naladit-stesti-TA2-481979.jpeg 4 50 50

Jedna tragická nehoda, dvě manželství, čtyři podoby lásky Z manželství galeristky Avy a veterináře Xaviera se po dopravní nehodě vytratila láska. Zatímco on v nemocnici trpí bolestmi a výčitkami, ona se pokouší jejich skomírající vztah zachránit. Marně. Xavier je totiž posedlý houslistkou Constance, za jejíž zranění je zodpovědný. Ava v nemocnici potká jejího manžela, dirigenta Sachu, a stanou se z nich nečekaní spojenci na cestě za ztraceným štěstím… Všichni touží po lásce, ale každý s jiným očekáváním.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Motto
Originální název:

Nos résiliences , 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak naladit štěstí. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (11)

Rosana
14.02.2023 5 z 5

Skvělá knížka, ostatně jako všechny od této autortky. Těším se už na Hotel pod šťastnou hvězdou. Předpokládám, že ji taky přečtu během pár dní /hodin, jako tuto.

Mermaida
19.09.2022 4 z 5

Autorka opět nezklamala - i když zrovna tahle kniha byla o něco slabší než ty dvě, které jsem četla před ní. Ale, jak už jsem se mohla několikrát přesvědčit, knihy autorky mi sednou. Agnes píše poutavě a emočně zároveň, alespoň já to tak s jejími knihami mám. Přesto mi takhle kniha přišla jiná (odlišná), oproti těm, které jsem dosud četla. Vede hodně k zamyšlení: jak by se člověk (myšleno třeba čtenář) potýkal s takovou krizovou situací, jako je v knize. Jak by se zachoval? Člověk je druh jedinečný a každý bychom takovou situaci vnímali (a stavěli se k ní) jinak. Mě třeba osobně hodně překvapil konec - nečekala jsem ho takový - jaký byl. Autorka napsala opět silný a čtivý román, ve kterém opět zvítězila láska.


Kristy.Seb
19.05.2022 4 z 5

Život může jít dál.

Pro mě se příběh dlouho táhnul... začátek se mi líbil. I když mi přišlo od začátku divný, proč Xavier téměř nechodil podpořit svoji ženu v práci... Ale cestu k sobě nakonec našli.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Knižní novinky (39. týden)

26.09.2021


Knižní novinky (44. týden)

25.10.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Jak naladit štěstí v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených69x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených1x
v Knihotéce139x
v Chystám se číst84x
v Chci si koupit18x
v dalších seznamech4x